-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorių R.Rudoką su kolege D.Rudokaite sieja ne tik tos pačios šaknys

Populiariame serialo „Nemylimi“ tęsinyje debiutuos duetas pažįstamų, tą pačią pavardę turinčių aktorių. Ramūnas Rudokas ir Daiva Rudokaitė nėra brolis ir sesuo ar puseserė su pusbroliu, tačiau jų tėvai yra kilę iš tos pačios gyvenvietės, o R.Ramūno sesuo, kad ir kaip keista, taip pat vardu Daiva.
Ramūnas Rudokas
Ramūnas Rudokas / TV3 nuotr.

„Įstojau į  Vilniaus muzikos ir teatro akademiją. Po dviejų kursų išvažiavau atostogauti pas tėvus. Rudenį grįžau į mokslus, peržiūriu naujai įstojusių studentų sąrašus ir matau Daivą Rudokaitę. Žinodamas, kad sesuo buvo pasirinkusi ir įstojusi į Klaipėdos konservatoriją, nustebau, kodėl  man nė žodeliu neužsiminė, jog persigalvojo ir mokysis Vilniuje. Tik paskui sužinojau, kad tai tik vardo ir pavardės sutapimas“, – su šypsena linksmą istoriją prisimena Ramūnas.

Jų keliai susikirsdavo mokslo koridoriuose, susikirs ir naujoje TV3 serialo dalyje. D.Rudokaitė „Svetimuose“ vaidins prokurorę Rugilę, kuri simpatizuos Zylei, Mariaus Mačiulio personažui. O Ramūno herojus Armanis Lūgeris taps neatskiriamu Zylės draugu ir patarėju ne tik meilės klausimais.

Naujų aktorių Rudokų vaidyba seriale „Svetimi“ – jau nuo vasario 8 dienos pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.10 val. tik per TV3. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius