Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Darius Petkevičius ieško ženklų šokių partnerės akyse

„Manau, kad filmuota medžiaga iš pirmųjų mūsų pasiruošimų šokių projektui sulauktų ne mažesnio populiarumo nei pats šou“, – juokiasi LNK serialo „Pavogta laimė“ aktorius Darius Petkevičius, nuo naujo sezono dalyvausiantis LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“.
Darius Petkevičius
Darius Petkevičius. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Pastaruosius metus televizijos žiūrovus gąsdinau šautuvu, bandydamas pavogti laimę, o dabar jie galės linksmai juoktis žiūrėdami, kaip aš bandau šokti“, – šypsosi aktorius.

Dariaus personažas „Pavogtoje laimėje“ blogiukas Dalius ne tik mėgsta šaudyti ir aiškintis santykius, bet yra ir patrauklus meilužis, kuris mėgsta Ingos Norkutės herojės Brigitos kompaniją. 

Šokių projekte Darius pateks į kitos ne mažiau žavios moters – profesionalios šokėjos Ingridos Mikštienės glėbį. Pirmąjį šou sezoną Ingrida buvo kito žavaus aktoriaus Andriaus Paulavičiaus partnerė.

Darius sako, kad šokių srityje žengia pirmuosius žingsnius, todėl kiekvienas judesys jam yra naujiena.

„Žiūriu į partnerės akis ir tikrinu, ar bent yra vilčių. Bet, žinot, kartą ji net pasakė: „Ooo!“. Net du kartus pataikiau... Žaviuosi jos profesionalumu. Ingrida mane moko perprasti šokio kalbą, o aš galvoju apie pasirodymų siužetus, norėtumėme kaskart sukurti po mini spektaklį“.

Šiuo metu scenoje aktorių dažniausiai galima pamatyti  „tėčio“ vaidmenyje. Dariaus Petkevičiaus monospektaklis „Tėtis“, užkariavęs sostinės žiūrovų simpatijas, netrukus pradės kelionę po šalies teatrus. Vasarą Darius vaidins Nidoje ir Palangoje.

„Šis spektaklis jauniems tėvams – kaip terapijos seansas. Jie supranta, kad ne jiems vieniems taip blogai. O moteris tai – puiki galimybė pažiūrėti į tai, kaip vyrai supranta tėvystę“, – juokiasi Darius, gyvenime nevengiantis išbandyti pačių įvairiausių personažų, potyrių ir nuotykių.

„Kviečiu šokti“ su Dariumi Petkevičiumi – nuo naujojo LNK sezono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius