Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Jokūbas Bareikis LNK „Žvaigždžių duetų“ partnerę nusižiūrėjo pats

„Šiuo metu esu apsirgęs, todėl laiką leidžiu namuose, ilsiuosi ir laukiu netrukus prasidėsiančių darbų“, – užkimusiu balsu sako aktorius Jokūbas Bareikis. Po intensyvių premjerų aktoriaus gyvenime– trumpas atokvėpis. Netrukus vėl prasidės naujos repeticijos ne tik teatre, bet ir televizijoje. Aktorius pasiryžo dalyvauti penktajame LNK muzikinio šou „Žvaigždžių duetai“ sezone.
Jokūbas Bareikis
Jokūbas Bareikis / TV3 nuotr.

„Noriu dainuoti, nes man smagu, – paprastai ir nuoširdžiai taria J. Bareikis. – Aš visada džiaugiuosi sulaukęs pasiūlymų dalyvauti muzikiniuose projektuose: miuzikluose, spektakliuose, ar televizijoje. Šis televizijos projektas – tai galimybė susipažinti su naujais žmonėmis. Mane jaudina ne pats konkursas, bet pats dalyvavimas , buvimas su žmonėmis, apjungtais vienos idėjos, kuria jie gyvena. Tai nepaprastas jausmas, kurį prisimenu su nostalgija. Be to – tai įpareigojimas: teks nemažai repetuoti, todėl džiaugiuosi turėdamas galimybę vėl lavinti balsą ir gauti patarimų iš savo partnerės“.

Jokūbas Bareikis savo partnerę, kylančią vokalo žvaigždę, „Žvaigždžių duetams“ pasirinko pats. „Nepažįstu jos asmeniškai, keletą kartų girdėjau ją dainuojant. Man paliko profesionalios, santūrios moters įspūdį, dėl to ir išreiškiau pageidavimą dainuoti su ja, jeigu ji sutiktų“, – paslaptingai apie savo partnerę kalba aktorius Jokūbas Bareikis.

Po Naujųjų LNK žiūrovai Jokūbą Bareikį išvys ne tik „Žvaigždžių duetuose“, bet ir naujame seriale „Pavogta laimė“. Jokūbas vaidina į aštrią meilės istoriją įsipainiojusį vienos didelės įmonės teisininką.

„Žvaigždžių duetai“ su Jokūbu Bareikiu – jau greitai per LNK. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius