-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Jokūbas Bareikis su šeima vasarą renkasi ne lietuvišką, o latvišką pajūrį

Pasibaigus teatrų sezonui ir ištuštėjus žiūrovų salėms, aktoriai gali ramiau atsikvėpti ir vasarą visą savo dėmesį skirti šeimai. Vilniaus mažojo teatro aktorius Jokūbas Bareikis, jau besimėgaujantis atostogomis, džiaugiasi galintis skirti laiko ir kitiems savo pomėgiams.
Aktorius Jokūbas Bareikis su žmona Dominyka
Aktorius Jokūbas Bareikis su žmona Dominyka / Gretos Skaraitienės nuotr.

„Dabar namie dažnai pagroju fortepijonu, nes laukia keli pasirodymai. Su tėčiu kartu pasirodysime „Bardų festivalyje“, tai reikia prisiminti viską“, – Žmonės.lt apie savo vasaros planus pasakojo terasos „SensuS“ atidaryme sutiktas aktorius. Šiltuoju metų laiku jis taip pat vis dažniau išsiruošia į žvejybą, juk sezono metu ar žiemą to nelabai spėja.

Visus metus dirbęs J.Bareikis tikina, kad atostogų kaip išganymo nelaukia, nes darbai sezono metu irgi banguoja. Po Naujųjų metu viskam šiek tiek nurimus, aktoriai spėja įkvėpti gryno oro ir pailsėti.

„Vasarą su šeima išnaudojame gerą orą, važiuojame į gamtą. Kaip tik tikiuosi, kad gausiu teigiamą atsakymą dėl vienos vietos Latvijos pajūryje, nes mes mėgstame ten ilsėtis. Liepojoje ramu, latviai tą kraštą užmiršę, todėl nevažiuoja. Lietuvišką pajūrį nelabai mėgstu, nes jis labai perkrautas. Aš mėgstu pabūti ramiai, susikurti laužą, pasivaikščioti kopose. O Lietuvoje, vos ateini, kiti žmonės jau laukia, kad pakiltum ir galėtų užimti tavo vietą“, – juokėsi Mažojo teatro aktorius.

Šią vasarą J.Bareikis su šeima didesnių išvykų į užsienį neplanuoja, mat spektaklių grafikams keičiantis tiesiog nespėjo nieko susiplanuoti. „Praėjusiais metais dviese su žmona Dominyka leidome sau paatostogauti Rodo saloje. Tai buvo pirma tokia kelionė, nes visur stengiamės vykti su vaikais. Šiais metais nebuvo aiškūs grafikai, tad atostogas užsienyje planuoti buvo pavojinga, o kai viskas paaiškėjo, buvo per vėlu“, – prisipažino Jokūbas, tačiau dėl to pernelyg neliūdėjo. Juk ir mūsų kraštuose yra, ką veikti, ypač vasarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius