-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Leonardas Pobedonoscevas: Druskininkų pusmaratonį noriu nubėgti, o ne nueiti

Bėgimo entuziastai vis aktyviau ruošiasi pavasarį įvyksiančiam „Druskininkų Puma pusmaratoniui“. Jau gegužės 6-ą dieną įvyksiančioje sporto šventėje bus daug smagių naujovių, skirtų ne tik profesionalams, bet ir mėgėjams, aktyvioms šeimoms bei mažiesiems bėgikams.
Leonardas Pobedonoscevas
Leonardas Pobedonoscevas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Trečius metus vyksiančiam bėgimo renginiui ruošiasi ir būrelis žinomų žmonių. Vienas jų – aktorius ir laidų vedėjas Leonardas Pobedonoscevas. Prieš kelerius metus bėgimo trauką atradęs aktorius, dabar tam skiria dalį savo laisvalaikio.

Niekada maratono neįveikęs L.Pobedonoscevas, aktyviai ruošiasi „Druskininkų Puma pusmaratoniui”. Teatro, kino ir televizijos aktorius prisipažįsta, kad norėtų jame sėkmingai pasirodyti.

„Man pusmaratonyje svarbu tik dalyvauti. Jokių specialių tikslų sau nesu išsikėlęs. Vienintelis dalykas – svarbu jį prabėgti. Būtent, nubėgti, o ne nueiti“, – teigė L.Pobedonoscevas.

Vilniaus Mažojo teatro aktorius teigia, kad dalyvauti bėgimo šventėje jį skatina noras išbandyti savo jėgas ir galimybes. L.Pobedonoscevas taip pat ruošiasi pirmą kartą išbandyti ir tikrąjį maratoną, todėl „pusmaratonis jam bus ideali vieta pasitreniruoti.

„Dabar mes su keliais bendraminčiais susibūrėme į komandą „Running for Change“. Esame šešiese, visi skirtingų veiklų žmonės“, – savo naują veiklą pristatė aktorius. – Birželio mėnesį dalyvausime maratone Pietų Afrikoje. Mane pakvietė dalyvauti žymus lektorius Benas Harvey‘us. Siera Leonėje vyks toks labdaringas renginys, o Druskininkų pusmaratonis bus labai puiki treniruotė prieš tai ir savo jėgų patikrinimas bei išbandymas“.

32-ejų metų L. Pobedonoscevas savo pasiruošimo bėgimui nevadina kažkuo išskirtiniu. Bėgimo entuziastas stengiasi savo pomėgiui skirti po valandą per dieną. Aktoriaus treniruočių netrikdo nei šalta lietuviška žiema.

„Treniruojuosi tikrai nemažai. Penkias dienas per savaitę po valandą praleidžiu bėgiodamas. Man dar patinka tenisas. Tai irgi puiki sporto šaka. Tačiau tradicine lietuvių sporto šaka krepšiniu – neužsiimu“, – linksmai nusiteikęs vardino L.Pobedonoscevas.

Prieš kurį laiką atradęs malonumą bėgioti artistas teigia, kad šiuo metu nežino tikslių savo galimybių. L.Pobedonoscevas pasakoja, kad dėl laiko stokos niekada nėra patikrinęs, kokį atstumą gali nubėgti.

„Aš bėgioju jau kelerius metus. Tai mano prioritetinė sporto šaka. Nesu visiškai žalias, tačiau nesu ir tikras profesionalas“, – apie save kalbėjo aktorius. – Niekada savo gyvenime nesu bėgęs maratone. Daugiausiai esu įveikęs 11-12 kilometrų. Daugiau nebėgdavau, nes taupydavau laiką. Tiesa, nežinau, gal būčiau įveikęs ir daugiau“.

L.Pobedonoscevą supančių žmonių rate nėra daugybės bėgimui prijaučiančių bičiulių. Tiesa, pasak atoriaus, jų vis daugėja.

„Tarp mano giminių nėra didelių bėgimo entuziastų, tačiau tarp pažįstamų tokių žmonių yra. Kai daugelis sužinojo, kad aš aktyviai bėgioju, tas bendraminčių ratas prasiplėtė. Tiesa, negaliu sakyti, jog daug mano draugų taip pat bėgioja. Girdėjau, kad Lietuvoje ši sporta šaka labai aktyviai plečiasi. Ir aš tuo džiaugiuosi“, – šypsosi L.Pobedonoscevas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius