Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Saulius Siparis atsikratė beveik 30 kilogramų ir įsimylėjo

„Buvo toks periodas mano gyvenime, kai man buvo labai blogai, buvo juoda. Nieko nebenorėjau, norėjau tik dingti iš viso šito svieto ir viską apskritai baigti...“ – atvirai sako aktorius Saulius Siparis, gruodį paminėjęs 60 metų jubiliejų.
Saulius Siparis
Saulius Siparis / LNK nuotr.

Kardinalūs pokyčiai aktoriaus gyvenime prasidėjo prieš maždaug trejus metus. Saulius duodamas interviu laidai „Nuo... Iki...“ prisiminė – teko patirti didžiulį stresą, mat tuomet po 25 metus trukusios santuokos skyrėsi su antrąja žmona Ugne.

Po skyrybų aktorius dirbo neskaičiuodamas valandų, o norėdamas užsimiršti ir atsipalaiduoti nevengdavo stikliuko.

TAIP PAT SKAITYKITE: Saulius Siparis apie skyrybas su antrąja žmona Ugne: „Niekada nesupratau, kas yra ištikimybė“

„Jaučiau, kad ateina pabaiga. Jutau, kad kažkas baigiasi, kad kažkas užsidaro. Mano rekordas buvo 26 spektakliai per mėnesį po visą Lietuvą – taip iš proto galima išeiti. Ir aš išėjau... Buvo momentas, kai būdamas scenoje matydavau save iš šono“, – LNK laidai „Nuo... Iki...“ pasakojo aktorius.

Luko Balandžio nuotr./Saulius Siparis ir jo buvusi žmona Ugnė
Luko Balandžio nuotr./Saulius Siparis ir jo buvusi žmona Ugnė

Pasekmių ilgai laukti neteko. Prieš pat vieną spektaklių S.Siparį ištiko mikroinsultas. Eidamas į sceną jis blogai pasijuto, nualpo, o netrukus atsidūrė reanimacijoje.

„Supratau, kad buvau atsidūręs per plauką nuo mirties“, – teigė S.Siparis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aktorius Saulius Siparis išvežtas į ligoninę: „Domino“ teatras keičia repertuarą

Štai po to įvykio aktorius pasakos pradėjęs jausti tai, ko iki tol nejautė, – visą egzistenciją ir kažką nežemiško, lydinčio jį kiekviename žingsnyje.

„Supratau, kad laiko nebėra, pajutau, kad mane lydi mamos angelas...“ – pasakojo aktorius.

Po to Sauliaus Sipario gyvenime prasidėjo ir kiti kardinalūs pokyčiai – jis atsisakė alkoholio, pradėjo sportuoti, it savaime, kaip pats sako, nukrito beveik 30 kilogramų, taip pat įsimylėjo.

„Ji – dar vienas mane lydintis angelas“, – apie sutiktą moterį pasakojo aktorius.

„Taip, esu įsimylėjęs galiu pasakyti visiškai atvirai. Nors aš nelabai žinau, kas yra meilė. Man šis žodis nieko nereiškia. Bet yra tas pojūtis, kuris staiga ateina, ir tai įvyksta tada, kai mažiausiai tikiesi. Aš, pavyzdžiui, savo gyvenime jau buvau padėjęs tašką, supratau, kad man tai yra praeitis ir kad niekada daugiau nebebus to grožio, to jausmo. Bet pasirodo, tai dar yra. Ir tai yra apskritai akstinas egzistuoti ant šito svieto idiotiško“, – atvirai rėžia Saulius.

Tiesa, apie naująją draugę aktorius nedaugžodžiauja, tik sako, kad ji yra fantastiškai graži. „Aš pasidariau prietaringas, sentimentalus. Aš labai bijau dalintis savo laime, nes jei pradėsiu, tai visą ir išdalinsiu, nebeliks nieko man. Aš egoistas šioje vietoje, laikysiu suspaudęs, nes man tai yra per daug brangu“, – šypsosi jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius