Aktorius Tomas Kliukas „Pinup Girls“ narei siūlo kavą į lovą

Grupės „Pinup Girls“ narės viena po kitos šalia savęs traukia garsius šalies vyrus. Pastaruoju metu itin daug dėmesio sulaukia kolektyvo narė Viktorija Sutkutė. Naujausias atlikėjos gerbėjas – aktorius Tomas Kliukas, daugeliui pažįstamas iš televizijos serialų „Moterys meluoja geriau“ ir „Pasmerkti“.
Tomas Kliukas
Tomas Kliukas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Visai neseniai jausmų proveržis tarp Viktorijos ir Tomo įvyko internetinėje erdvėje. Itin dažnai savo asmeninę paskyrą socialiniame tinkle „Facebook“ administruojanti V.Sutkutė prieš kelias dienas parašė: „Labas rytas, suraitytas“. Pirmiausia į šį būsenos atnaujinimą sureagavo naujasis merginos gerbėjas Tomas. Vyras iš karto pasisiūlė tapti asmeniniu asistentu vienai dienai.

„Gal kavos į lovą?“ – pasiteiravo aktorius. Viktorija patikslino, kad jau yra darbe, todėl jos nedomina T.Kliuko pasiūlymas. Tačiau aktorius neatlyžo: „Tai aš tau lovą į darbą atnešiu.“

Pačios Viktorijos paklausus, ar ji pažįsta Tomą, mergina kiek sutriko. „Taip, mes su juo bendraujame. Tačiau tik internetu. Aš žinau Tomą kaip aktorių, žaviuosi jo talentu, žiūrėjau abu garsius serialus, kuriuose jis vaidino. Tik jo spektakliuose dar neteko būti, bet gal viskas greitai pasikeis“, – koketuoja pašnekovė.

Tai kas vis dėlto sieja šiuos du jaunus, gražius žmones? Nekaltas bendravimas ar aistra? Kaip Viktorija reaguotų, jei Tomas ją pakviestų į pasimatymą? „Juk aš dabar esu poruojama su Gyčiu Šapranausku, tai kaip galėčiau eiti į pasimatymą su kitu? Dviem frontais santykių vienu metu nepuoselėju“, – juokiasi grupės „Pinup Girls“ narė.

Atlikėjai.com nuotr./Viktorijos Sutkutės ir Tomo Kliuko susiraainėjimas
Atlikėjai.com nuotr./Viktorijos Sutkutės ir Tomo Kliuko susirašinėjimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius