Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorius Tomas Rinkūnas atskleidė slaptą pomėgį: pramoko kirpėjo amato

Auksiniu scenos kryžiumi už pagrindinį vaidmenį apdovanotas teatro ir televizijos aktorius Tomas Rinkūnas neslepia, kad kiekvienas vaidmuo pareikalauja be galo daug jėgų, jei tik nori jį gerai perteikti žiūrovams.
Tomas Rinkūnas
Tomas Rinkūnas / LNK nuotr.

„Nėra lengvų ar sunkių personažų. Yra tik tai, kiek darbo į tai įdėsi. Kiek apie savo kuriamą personažą mąstysi, galvosi. Kaip su juo gyvensi. Jeigu pavyksta su personažu susidraugauti, tada filmavimo aikštelėje ar teatro scenoje gali daryti bet ką.“

Kiekvienas vaidmuo reikalauja ne tik jėgų, bet ir įkvėpimo. Tomas sako, kad jį gali įkvėpti net ir elementariausi dalykai.

LNK nuotr./Tomas Rinkūnas
LNK nuotr./Tomas Rinkūnas

„Visada skirtingai. Kiekviena situacija individuali. Vieną kartą įsijausti padeda tam tikri filmai, kitą kartą knygos, o kartais tiesiog poilsis ir tinginystė. Po filmo „Džokeris“ peržiūros nebegaliu kitaip, kaip tik stengtis lygiuotis į aktorių Joaquiną Phoenixą.

Manau, kad po šito vaidmens jis tapo pavyzdžiu daugeliui ir tikrai nusipelnė šių metų „Oskaro“. Pavyzdžiui man šią vasarą teko nusifilmuoti situacijų komedijoje „Galiu rytoj“, įkūnijau Ernesto personažą. Įdomu, kas mane įkvėpė šiam vaidmeniui? Ogi lietuviška vasara!“, – šypsosi aktorius.

LNK nuotr./Tomas Rinkūnas
LNK nuotr./Tomas Rinkūnas

Seriale „Galiu rytoj“ T.Rinkūnas vaidina stilingą, ekstravagantišką kirpėją Ernestą. Šis vaidmuo visai kitoks nei jis buvo įpratęs vaidinti iki šiol. Tačiau su savo Ernestu jis turi keletą panašumų, kurie patinka ne tik personažui, bet ir jam pačiam.

„Apie patį Ernestą galiu pasakyti tik tiek, kad tai ganėtinai įdomi asmenybė, gal kiek pervertinanti save, galbūt dėl to ir situacija išsivysto tokia, kokią pamatys žiūrovai. Palikime tai jiems! Su Ernestu esu panašus tik tuo, kad mane labai traukia Berlynas, nors ten dar nesu buvęs. Na, ir kirpti truputėlį moku, ir patinka visai“, – atvirauja situacijų komedijos „Galiu rytoj“ aktorius T.Rinkūnas.

Situacijų komedija „Galiu rytoj“ – šį antradienį 20 val. ir nauju laiku jau šį penktadienį 17:30 val. – tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius