-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akvilė Kisielienė po pasirodymo šluostė ašaras: sugraudino Ingos Valinskienės žodžiai

Ypatingo žiūrovų dėmesio sulaukusio BTV šou „Muzikinė kaukė“ dalyviai virsta garsiais Lietuvos ir pasaulinio lygio artistais. Grupės „Queens of Roses“ narė Akvilė Kisielienė, jau tapusi Monika Pundziūte-Monique, Mia ir Ariana Grande, įkūnijo Miley Cyrus. „Man ji patinka. Patinka jos talentas, stiprus vokalas, kartais net per daug „paleisti plaukai“ ir jaunatviškas maksimalizmas“, – sakė Akvilė.
Akvilė Kisielienė
Akvilė Kisielienė / Dovydo Beržinio nuotr.

Jauna moteris šeštadienio šou atliko kūrinį „Wrecking Ball“. Projekto stilistai pasirūpino itin seksualia apranga ir peruku, o vizažistai – makiažu. Visa tai A.Kisielienę pavertė neatpažįstama ir dar labiau priartino prie pasaulinio lygio žvaigždės Miley Cyrus.

„Pirmas dalykas, kurį aš pagalvojau, – kokia tu gera dainininkė. Su tokia jėga tu sugebi dainuoti, net per kūną šiurpas eina. Tu turi talentą, dovanas iš dangaus... Fantastiška“, – pasirodymą vertino Livija Gradauskienė.

Šį sezoną atsinaujinusi „Muzikinės kaukės“ komisija šeštadienio vakarą dar kartą pakeitė savo sudėtį. Žiuri naujoko, aktoriaus ir režisieriaus Džiugo Siaurusaičio vietą vienam vakarui užėmė praėjusio sezono nugalėtojas – dainininkas ir dainų kūrėjas Edgaras Lubys. „Kažkada tu man atrodei visiškai vidutinė atlikėja, – vertinimą pradės jis. – Bet dabar aš pamačiau, kad tu turi velniškai daug parako ir charizmos. Tikrai buvo įtikinamai, nustebinai.“

Dovydo Beržinio nuotr. /Akvilė Kisielienė
Dovydo Beržinio nuotr. /Akvilė Kisielienė

Komisijos narė Inga Valinskienė dainininkę A.Kisielienę pamalonins ypatingu dėmesiu ir širdį glostančiais komentarais – garsi moteris pripažins besižavinti grupės „Queens of Roses“ narės talentu: „Miela mano, laikas tau patikėti, kad tu esi ypatinga, labai graži, kad tu labai gerai dainuoji. Reikia nustoti būti gerai dainuojančia choriste, tu patikėk, kad tu gali dainuoti solo. Būk įžūli, tu viską turi, ko reikia žvaigždei. Patikėk savimi ir tada patikės visi kiti.“

Akvilę šie žodžiai sugraudino. „Ašaros išriedėjo pirmosios. Galbūt reikėjo tokių žodžių, kad labiau savimi pasitikėčiau“, – pripažino dainininkė. Populiariausiame šeštadienio šou netrūks emocingų akimirkų: Justinas Lapatinskas įkūnys lietuviškų šaknų turintį grupės „Red Hot Chili Peppers“ vokalistą Anthony Kiedis, o Kristina Radžiukynaitė – talentingąją Amy Winehouse.

Dovydo Beržinio nuotr. /Akvilė Kisielienė
Dovydo Beržinio nuotr. /Akvilė Kisielienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius