Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akvilina Ubartaitė filmavimo aikštelėje nukentėjo per muštynes

„Tiesą sakant, talentingą barakudą vaidinti man labai sunku“, – apie savo veikėją Lolitą prisipažįsta serialo žiūrimiausios televizijos TV3 serialo „Moterų laimė“ aktorė Akvilina Ubartaitė. Tačiau tai – ne vienintelis pasirinkusios aktorės kelią merginos išmėginimas seriale.
Akvilina Ubartaitė (kairėje)
Akvilina Ubartaitė (kairėje) / TV3 nuotr.

„Lolitos personažas gimė filmavimo aikštelėje. Tikrai specialiai nėjau į barus ir nestebėjau, kaip elgiasi barakudos. Su serialo režisieriumi Algirdu Gradausku prieš pradėdami filmuoti vieną ar kitą sceną mes pirmiausia kelis kartus ją parepetuojame. Kaip tik taip ir gimė Lolitos personažas ir charakteris“, – pasakoja jaunoji aktorė ir patvirtina, kad jai pačiai liežuvis neapsiverstų vyro maldauti pinigų.

O tai jos herojai daryti tenka dažnai. Mat žiūrovai, sekantys TV3 serialo „Moterų laimė“ vingius, žino, kad Akvilinos herojė suviliojo verslininką Laimį (akt. Mindaugas Capas) tik dėl jo turtų. Tačiau filmavimo aikštelėje keistis bučiniais su patyrusiu aktoriumi, pripažino ji, buvo nejauku.

„Bučiniui reikia pasiruošti morališkai, pažinti žmogų. Tam filmuojant filmą ir daromos vadinamosios cementovkės. Tačiau filmuojant serialą spaudžia laikas, reikia imti ir bučiuotis. Tad šios scenos su Mindaugu buvo tikrai sunkios tiek techniškai, tiek moraliai“, – atskleidžia A. Ubartaitė.

Kita išmėginimų ir geležinės tvirtybės pareikalavusi scena – muštynės su kolege aktore Egle Lekstutyte, įkūnijančia Dovilės personažą. Seriale verslo  partneres vaidinančios merginos susikibo taip, kad Akvilina vos neįsitaisė mėlynės.

„Ši scena buvo neapsakomai sunki. Su Egle grūmiausi laikydama rankose didžiulę dėžę ir, šiai netikėtai pakrypus, stuktelėjau sau į trečią akį. Išsigandau pamaniusi, kad įsitaisiau kaktoje mėlynę“, – prisimena juokdamasi Akvilina.

Kokie kiti pavojai laukia jos veikėjos Lolitos ir ar verslininkui Laimiui pavyks praregėti, paaiškės kitose „Moterų laimės“ serijose pirmadieniais−ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius