Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alanas Chošnau vairą mieliau užleisdavo Aidai Žiliūtei

Muzikos prodiuserė Aida Žiliūtė BTV laidoje „Užkalnio 5” prisipažino mananti, kad vairuoja tikrai geriau už kai kuriuos vyrus. Netgi jos buvęs mylimasis Alanas Chošnau vairą mieliau užleisdavo jai, nes jausdavosi saugesnis.
Aida Žiliūtė
Aida Žiliūtė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

A.Žiliūtė įsitikinusi – ji tikrai yra gera vairuotoja. Kartais sėdėdama keleivio vietoje ji neištveria ir paprašo vairą geriau užleisti jai. Tačiau visgi yra keli žmonės, su kuriais ji jaučiasi saugiai. „Natalija Bunkė tikrai jaučia automobilį, žino, kaip reikia vairuoti. Vilija Matačiūnaitė irgi puikiai vairuoja. Prieš leisdamasi į ilgesnę kelionę, aš visada apsvarstau, ar gerai jausiuosi šalia to žmogaus”, – pasakojo ji.

Buvusio mylimojo A.Chošnau už vairavimo įpročius moteris nekritikavo – pasak jos, jis vairuodavo labai ramiai ir stabiliai. Tačiau dažniausiai jis pats mieliau pasiūlydavo užleisti vairą jai. „Kodėl? Nes jausdavosi saugus”, – šypsojosi A.Žiliūtė.

Tuo tarpu verslininkas, buvęs garsus lenktynininkas Stasys Brundza šypsojosi prisimindamas, kaip tarybiniais laikais turėjo specialų leidimą važinėti greitai ir niekas negalėjo jo nubausti.  „Maždaug apie 1980-us metus mes rimtai užsiėmėme sportinių automobilių gamyba,  teko organizuoti ją ir automobilių aptarnavimą visai Tarybų Sąjungos komandai. Laiko treniruotėms man tiesiog neliko, todėl tas leidimas buvo mano išsigelbėjimas. Kai darbo reikalais važiuodavau ar po Lietuvą, ar į Taliną su tada turėtu „Porsche 911”, galėdavau be baimės važinėti greitai. Man tai labai padėjo, nes lenktynininkas negali atprasti nuo greičio”, – pasakojo S.Brundza, pridurdamas, kad, jo nuomone, dabar Lietuvoje tokių leidimų nereikia.

Laidos „Autopilotas“ vedėjas Ramūnas Fetingis išdėstė savo požiūrį į vairavimo kultūrą Lietuvoje. Beje, nebijodamas moterų reakcijos jis drąsiai sako, kad vyrai vis tiek vairuoja geriau. „Statykite mane prie sienos, bet taip yra“, – juokėsi jis.

Labiausiai R.Fetingį piktina kelių eismo taisyklių pažeidimais besipuikuojantys politikai. „Aš matau vienintelę priežastį – nebaudžiamumą. Kai Seimo narys Petras Gražulis visiems giriasi, kad 17 kartų buvo pagautas už greičio viršijimą... Baisiausia, kad jei jau tai darai, nors neturėtum, tai sėdėk subinę suraukęs, nes iš principo tai yra didžiulė gėda.  Esi įstatymų leidėjas, 17 kartų pažeidi įstatymą, kurį pasirašei pats ar tavo kolegos, kaip tu gali paskui iš kitų kažko reikalauti? Kaip tu arba aš gali pasitikėti tokiu žmogumi? Absurdas. Baisiausia, kad žmonės tai daro piktybiškai. Važiuoja girti, nors žino, kad pripūs, ir galvoja esantys dievais“, – politikų vairavimo įpročiais piktinosi R.Fetingis.

„Užkalnio 5“ – pirmadienį 19 val per BTV

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius