-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Albumą išleidusį Pushą palaikanti mylimoji Sandra Chlevickaitė: „Jis įdėjo labai daug savęs“

Lietuviškas hiphopas vėlų penktadienio vakarą skambėjo Vilniaus muzikos klube „Brodvėjus“, kuriame savo naująjį solinį albumą „Knyga be pavadinimo“ pristatė grupės „G&G Sindikatas“ narys, reperis Andrius Glušakovas-Pushaz (31). Net septynerius metus kurtą ir brandintą jo darbą pasitiko pilnutėlė šokių aikštelė, o sceną kartu dalijosi žinomi hiphopo scenos atlikėjai.
Sandra Chlevickaitė
Sandra Chlevickaitė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Palaikyti kolegos atskubėjo ir Linas Adomaitis su žmona Irma, dainininkas Tautrimas Rupulevičius-Onsa. Akylai visą koncertą stebėjo ir 1996-ųjų „Mis Lietuva“, buvusi dainininkė ir A.Glušakovo mylimoji Sandra Chlevickaitė (32).

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Pusho naujojo albumo pristatymo akimirka
Pusho naujojo albumo pristatymo akimirka

Portalui Žmonės.lt ji prisipažino stebėjusi visą albumo „Knyga be pavadinimo“ kūrimo procesą, kuriam jos gyvenimo draugas atidavė itin daug jėgų ir minčių. „Mačiau kūrybos procesą, bet nemačiau vyro. Palengvėjimo dar nėra – tuoj prasidės koncertinis turas, pasirodymai Anglijoje ir Lietuvoje. Paskutinius keturis mėnesius Andrius turėjo tiek darbo, kad nemačiau jo visiškai. Jis neturi nei vadybininko, viską padarė pats“, – pasakojo S.Chlevickaitė.

Moteris kalbėjo visą tą laiką besistengusi būti šeimos ramsčiu. „Aš nepykstu ir puikiai suprantu jį. Šiam laikui perėmiau visus jo darbus šeimoje sau“, – su šypsena kalbėjo Sandra. Ji rekomendavo pasiklausyti albumą „Knyga be pavadinimo“ ir tvirtino esanti didelė mylimojo gerbėja. „Ir aš didžiulė gerbėja, ir vaikai – mūsų kritikai“, – pridūrė.

S.Chlevickaitė su A.Glušakovu-Pushu kartu yra jau šešerius metus, jie kartu augina sūnų Emilį ir Augustą iš ankstesnių Sandros santykių.

„Naujasis Pusho albumas nebuvo padarytas per pusę metų“, – apie po 7-erių metų solinės tylos išleistą dainų rinkinį sakė S.Chlevickaitė. Anot jos, albumo dainos gimė po vieną, o paskutiniosios – jai pačios geriausios. „Žmogus įdėjo labai daug savęs ir aš jam visiškai netrukdžiau, labai palaikiau. Jis viską gali, yra talentingas, jis turi potencialą ir jam reikia kurti“, – didžiuodamasi mylimuoju sakė Sandra.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Pusho naujojo albumo pristatymo akimirka
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Pushaz

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius