-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aleksandras Kazakevičius: „Nepavyduliauju Gretai gerbėjų dėmesio, nes pats esu pakankamai garsus“

Ne vienas Lietuvos vyras dūsauja žiūrėdamas į garsias moteris ir svajoja ištarti: „Mano žmona – žvaigždė.“ Deja, užkariauti žinomos moters širdį pasiseka tik nedaugeliui. TV3 televizijos eteryje garsios moterys prisipažins, kad kartais būna keblu atskirti, ko siekia dėmesį rodantis vyras – tiesiog gražios moters dėmesio, ar pasipuikuoti „trofėjumi“ prieš draugus ir giminaičius.
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Juk garsi žmona – tai ir trumpesnis kelias į elitą, ir galimybė padaryti geresnę karjerą, nuolat sukantis tarp įtakingų žmonių. Daivos Tamošiūnaitės Budrės vedybos su dešimčia metų jaunesniu vaikinu iš Klaipėdos patvirtina, kad turint žinomą moterį, gerus ryšius, galima ir Seimo nariu tapti, ir karjerą padaryti. O tada –  tiesiog tepti slides.

Pasisekė ir Džordanos Butkutės vyrui Elegijui Strasevičiui. Jis, sutikęs Džordaną, tapo jos mylimuoju, vyru, vadybininku, ir turbūt seniai pamiršo sunkius gyvenimo etapus, net kalėjimą. Dainininkė Vaida Genytė turi vyrą baldų dizaino kūrėją, kuris sugebėjo išmintingai išsaugoti šeimą.

TV3 laida „Žvaigždžių dešimtukas“ aiškinsis, ar lengva gyventi su žinoma moterimi, taip pat – ar pačioms moterims labiau patinka gyventi su taip pat žinoma antrąja puse, ar jos mieliau renkasi eilinius, patikimus vyrus, nesiekiančius viešumo ir populiarumo.

Natalija Bunkė turėjo ir žinomą, ir nežinomą vyrą, vis dėlto apie Danielių Bunkų neatvirauja, mat davė poskyrybinius tylėjimo įžadus. O štai Greta Lebedeva prisipažįsta, kad bendraujant su gerbėjais yra tekę pajusti vaikinų norą pasipuikuoti prieš draugus. „Buvo, kad draugaujam ir matai, kad nori pasigirti, va, čia Greta Lebedeva, dainininkė, ir panašiai.“ Bet dabartinis Gretos mylimasis olimpinis čempionas Aleksandras Kazakevičius Gretos žinomumo nesureikšmina ir tikina, kad myli ją tiesiog nuoširdžia nesavanaudiška meile.

„Man nesvarbu, kad ji žinoma, tiesiog džiaugiuosi, kad sutikau sau skirtą žmogų. Aišku, ji yra labai populiari, sulaukia kasdien daugybės gerbėjų žinučių ir atakų, bet aš nepavyduliauju, pats esu pakankamai garsus, galų gale ji net ir norėdama negalėtų atsakinėti į tokį kiekį žinučių“, − juokauja Aleksandras.

„Mano jaunystės laikais, prieš kokius 20 metų, žvaigždės Lietuvoje buvo dvi – Edita Mildažytė ir Nemira Pumprickaitė. Bet man jos buvo negražios, todėl aš vedžiau savo meilę, kuri iki šiol man yra didžiausia žvaigždė“, − prisipažįsta Gediminas Juodeika.

Dainininkė Asta Pilypaitė nesureikšmina savo žinomumo: „Mes visos, garsios ir žinomos, namie esame tiesiog moterys, kurioms reikia meilės ir šilumos. Ir jei vyras yra despotas, jis pavyduliaus ir žvaigždei, ir nežinomai moteriai, todėl gyventi bus neįmanoma.“

Gyvenimas su žvaigžde – laimė ar tikras vargas? Trečiadienio vakarą 20.30 val. laidoje „Žvaigždžių dešimtukas“ per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius