-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksandras Pogrebnojus apie olimpiečių aprangą: „Nemanau, kad sportininkas norės atrodyti kaip salota“

Antradienį sportinės aprangos gamintojas „Audimas“ pristatė naują Lietuvos olimpinės rinktinės aprangą, kuria sportininkai vilkės Rio de Žaneiro vasarą vyksiančiose žaidynėse. Tačiau nauji drabužiai patiko anaiptol ne visiems. Kritikos naujai aprangai nepagailėjo ir dizaineris Aleksandras Pogrebnojus.
Aleksandras Pogrebnojus
Aleksandras Pogrebnojus ir olimpiečių sportinės aprangos modeliai / Žmonės.lt nuotr.

„Atrodo tikrai kažkaip neproporcingai. Apranga gali sukelti depresiją... Spalvų deriniai? Švelniai kalbant, abejotini“, – Žmonės.lt sakė dizaineris.

Gamintojai sako, kad šią aprangą įkvėpė Lietuvos iš paukščio skrydžio vaizdai, tačiau A.Pogrebnojus juokiasi – paukštis, matyt, buvo labai pavargęs.

VIDEO: Pristatyta, kaip atrodys mūsų olimpiečiai Rio de Žaneire

„Reiktų patikslinti, koks paukštis taip Lietuvą pamatė ar ne po ilgos kelionės iš šiltų kraštų į Tėvynę skrido. Nes man didelis įtarimas, kad vargšas paukščiukas labai sirgo, paukščių maru ar dar kokia baisia liga. Nes matosi, kad nabagas – daltonikas. Tik taip galiu paaiškinti šią įstabią spalvų paletę ir jų derinius“, – sakė A.Pogrebnojus.

Lino Masioko nuotr./Aleksandras Pogrebnojus
Lino Masioko nuotr./Aleksandras Pogrebnojus

Pasak dizainerio, tai tėra „nuobodžių spalvų kratinys“. „Nemanau, kad atsiras koks sportininkas, kuris norės atrodyti kaip salota, nebent praeitam gyvenime jis buvo kopūstinis drugys“, – Žmonės.lt linksmai komentavo dizaineris.

Spalvų pasirinkimas išties nustebino. Nors moterų drabužiai liko tradicinės spalvos – žalios spalvos, vyrų aprangoje dominuoja mėlyna. Išskirtinis dizaino akcentas – ąžuolo lapai.

„Labai tikiuosi, kad su paukštuku bus viskas gerai ir per vasarą atsimaitins, atsigaus ir kitą kartą skrisdamas žiemoti iš aukštybių pamatys savo Tėvynę ne depresyvią, o spalvotą ir optimistišką. Kol dar neatšilo, gal reikėtų dar viena lesyklėle pasirūpinti, blogiau tikrai nebus“, – sakė jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuvos rinktinės olimpinėje aprangoje – naujos spalvos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius