Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 31 /15:03

Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė savo pirmagimį pavadino Mykolu

Dizaineris Aleksandras Pogrebnojus (44) ir jo žmona Monika Račiūnaitė (23) tapo tėvais. Pora susilaukė sūnaus, kurį pavadino Mykolu. Sutuoktiniai mažylio vardą buvo apgalvoję iš anksto.
Monika Račiūnaitė ir Aleksandras Pogrebnojus
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė / Gretos Skaraitienės nuotr.

Vaikelis A.Pogrebnojui ir M.Račiūnaitei gimė penktadienio naktį. „Ačiū už sveikinimus, mums viskas gerai, visi sveiki“, – portalui Žmonės.lt sakė dizaineris. Tiesa, nuo platesnių komentarų apie sūnų A.Pogrebnojus susilaikė ir teigė nenorintis kol kas šia tema atvirauti su žiniasklaida, tačiau atskleidė savo pirmagimio vardą. „Pavadinome sūnų Mykolu“, – neslėpė dizaineris. 

Vardo Mykolas reikšmė

Vardas Mykolas yra kilęs iš hebrajų kalbos, kuria šis vardas reiškia „kas yra kaip Dievas“. Arkangelas Mykolas saugo karius ir jūrininkus, apsaugo nuo pagundų. Teigiama, kad šiuo vardu pavadinti žmonės yra praktiški, tvirti, taupūs, kupini jėgų ir darbštūs, pasižymi puikiu logikos bei atsakomybės jausmu, yra linkę į apmąstymus. Manoma, kad toks vardas palankus vaistininkams, muzikantams ir prekybininkams.

Sujungė meilė

Vos prieš savaitę su nėščia mylimąja į vieną renginių atkeliavęs dizaineris šmaikštavo, kad kai moteris laukiasi, laukiasi ir vyras. Jis nuo žmonos nesitraukė beveik nė akimirkai, rūpinosi, kad ji jaustųsi kuo patogiau.

A.Pogrebnojus ir M.Račiūnaitė susituokė gegužės pabaigoje, jauki poros vestuvių ceremonija įvyko Varėnos rajone. Manekenė ir dizaineris buvo pažįstami jau seniai, Monika yra demonstravusi Aleksandro ir jo kolegės Vidos Simanavičiūtės kurtus drabužių modelius. O pernai pavasarį socialiniame tinkle „Facebook“ dizaineris ir manekenė pasiskelbė esantys pora. „Tiesiog taip išėjo – ėmiau ir įsimylėjau. Visiškai netikėtai ir neplanuotai...“, – tąsyk sakė A.Pogrebnojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius