Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksas Lemanas apie 20 metų jaunesnę išrinktąją: „Gyvenu kaip rojuje“

Aktualijų serialo „Apie mus ir Kazlauskus“ gerbėjai žino – pirmadienio vakarai nepraeina be šypsenos veide. Karščiausios savaitės pramogų, politikos, ekonomikos naujienos – Kazlauskų šeima, pasitelkdama humorą, aptaria viską.
Aleksas Lemanas
Aleksas Lemanas / Serialo nuotr.
Temos: 1 Aleksas Lemanas

Šį, pirmadienio, vakarą į Kazlauskų duris pasibels nauja serialo kviestinė žvaigždė – legendinis šalies estrados dainininkas Aleksas Lemanas. Vyras seriale vaidins save – atvyks koncertuoti į Janinos (akt. Larisa Kalpokaitė) jubiliejų.

Televizijos serialo siužetas nukels į ateitį. Tai bus proga žiūrovams išvysti, kaip mylimi herojai atrodys po daugelio metų. 

Prieš kelias dienas po 47 metų bendro gyvenimo su žmona Milda Ona Lemaniene oficialiai išsiskyręs dainininkas šiandien švyti iš laimės. „Gyvenu kaip rojuje. Mano draugė Lina iš pradžių mane įsimylėjo dėl mano balso, o vėliau – charakterio“, – sako 74 metų estrados veteranas.

Serialo nuotr./Aleksas Lemanas
Serialo nuotr./Aleksas Lemanas

A.Lemanas prisipažino, kad pirmadienio vakarus kartu su išrinktąja leidžia prie televizoriaus – žiūri aktualijų serialą „Apie mus ir Kazlauskus“. „Pavargsti nuo kriminalų, neigiamų laidų. Norisi pasikrauti geros energijos, atsipalaiduoti. Kas gali būti geriau už namuose skambantį juoką?“ – šypsodamasis klausia atlikėjas. 

Naujoji A.Lemano mylimoji – 20 metų jaunesnė virėja, dirbanti sanatorijoje. Beveik dvejus metus kartu esanti pora džiaugiasi gyvenimu viename populiariausių Lietuvos kurortų – Birštone. 

Dainininko širdies draugės rūpestingumu įsitikino visa „Apie mus ir Kazlauskus“ kūrybinė komanda. Moteris Aleksą į filmavimą išleido pritepusi sumuštinių, iškepusi pyragą, įdėjusi naminių obuolių. „Linai į darbą reikia šeštą ryto. Tačiau ji keliasi ketvirtą, bėga krosą, tada gamina pusryčius, labai manimi rūpinasi“, – atskleidžia dainininkas.

A.Lemanas iš garbaus amžiaus gerbėjų dažnai sulaukia klausimo, kaip pavyksta taip puikiai ir energingai atrodyti. Sportas, baseinas, sveikas gyvenimo būdas, mylimas darbas ir meilė – estrados dainininko receptas. „Meilė labai padeda, o kai dar įsimyli jaunesnę moterį... Draugė sako, kad nejaučia mūsų amžiaus skirtumo, džiaugiuosi dėl to“, – sako A.Lemanas, kurį mylimoji vadina „auksiniu Lietuvos balsu“.

Serialo nuotr./Aleksas Lemanas
Serialo nuotr./Aleksas Lemanas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius