Algimantas Čekuolis: „Aš nedariau to, ką vyras privalo daryti žmonai“

Laidos „ Valanda su Rūta“ žiūrovai liks nustebę išvydę pokalbių šou galantiškajį rašytoją ir televizijos laidų vedėją Algimantą Čekuolį. Šio garsaus vyro tokio temperamentingo, audringai ginančio numonę ko gero dar niekas nėra matęs. Ir ypač kai kalbama apie ypač asmeninius dalykus – meilės istorijas.
Algimantas Čekuolis
Algimantas Čekuolis / „Alma littera“ nuotr.

„Esu antrą kartą vedęs. Prie altoriaus mane nuvedė mano vaikai“, – neslėps nuo žiūrovų Algmantas Čekuolis. Neišsisukinės jis ir nuo laidos vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės klausimo, kodėl iširo jo pirmoji santuoka. „Aš nedariau to, ką privalo vyras daryti: sakyti žmonai, kad myliu, rodyti dėmesį ir dar daug kitų dalykų, kuriuos išmoksti su gyvenimu“, – neslėpė Čekuolis. Dabar savo žmonai „myliu“ jis sako kiekvieną dieną, o savaitgaliais ir po kelis kartus.

Šį kartą laidoje „ Valanda su Rūta“ buvo kalbam, kur dingo Lietuvos vyrai: ištikimi, mylintys žmonas ir vaikus, išsimokslinę ir pasitempę. Kodėl tiek daug puikių moterų pasirenka vienatvę? Garsios Lietuvos moterys pasakojo savo meilės istorijas ir išgyvenimus. Buvo taip karšta, kad autoriams teko naudoti vadinamuosius eterio saugiklius „pypt“.

„Jei vyras ne džentelmenas, jis – ne vyras, – kaip kirviu nukirto Algimantas Čekuolis.– Jis privalo nevėluoti, nekvepėti ožiu, tęsėti pažadus ir nemeluoti moteriai“, – vardino tikro vyro savybes Čekuolis. Garsusis keliautojas apgailestavo, kad Lietuvoje džentelmenų katastrofiškai mažėja, mat vis daugiau berniukų šeimose auga be tėvo, todėl nemažai jų net nežino ką reiškia būti vyru. Išgirdęs studijoje ne vienos žinomos moters išpažintį, Algimantas Čekuolis nusprendė su antrąja žmona niekada nesiskirti.

„Su gera moterimi ir vidutinio amžiaus krizė neateina. Iki šiol nežinau, kas tai yra“, – šalia sėdėjusiam verslininkui ir buvusiam TV laidų vedėjui Gediminui Juodeikai atviravo garsusis keliautojas Algimantas Čekuolis.

„Valanda su Rūta“ – ketvirtadienį 19.40 val. per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius