-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Algimantas Čekuolis – naujos labdaros krautuvėlės globėjas

Vilniuje, prekybos centre „Ozas“, vaikų gynimo dieną atidaryta nauja labdaros krautuvėlė „Auksinė širdis“. Joje prekiaujama žmonių suaukotais daiktais, knygomis, smulkiais buitiniais prietaisais.
Algimantas Čekuolis
Algimantas Čekuolis / „Alma littera“ nuotr.

Surinkti pinigai bus skiriami asocialiuose šeimuose augančių vaikų gyvenimo sąlygoms gerinti.
„Auksinės širdies“ krautuvėlės atidarymą iniciavo paramos fondas „Mes galime“. Labdaros krautuvėlė – tai projektas, kuriuo siekiama mažinti vaikų skurdą ir socialinę atskirtį.  „Šalyje įsivyravus ekonominei krizei, skurdas ir socialinė atskirtis didėja. Tai ypač skaudžiai atsiliepia vaikams, kurie negaudami pakankamo išsilavinimo ir žinių, užaugę įkliūva į to paties skurdo „spąstus“. Vis daugiau jų patenka ir į vaikų globos namus“, – sako Algimantas Čekuolis, projekto „Auksinė širdis“ globėjas.

Krautuvėlė turi ne tik savo globėją – žurnalistą Algimantą Čekuolį, bet ir geros valios ambasadorius. Jais tapo kunigai Ričardas Doveika ir Tomas Šernas, berniukų ir jaunuolių choro „Ąžuoliukas“ vadovas Vytautas Miškinis, žurnalistas Henrikas Vaitiekūnas, dainininkas ir žurnalistas Marijonas Mikutavičius bei televizijos laidų vedėjas Rolandas Vilkončius.

Po pasaulį daug keliaujantis žurnalistas Algimantas Čekuolis  teigia, kad tokios labdaros krautuvės kaip „Auksinė širdis“ yra labai populiarios JAV, kur jos vadinamos kluono išpardavimais, taip pat Anglijoje, Vokietijoje ir Prancūzijoje. Marijonas Mikutavičius lietuviškos krautuvėlės atidarymo proga linkėjo, kad noras dalintis ir duoti Lietuvoje taptų įprastu ir natūraliu reiškiniu, o tokių krautuvėlių atidarymas nereikalautų ypatingos šventės – su orkestru ir fotoaparatų blykstėmis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius