Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Algirdas Radzevičius prakalbo apie skyrybas su žmona Milisandra: „Kol kas gyvename kartu“

Žinia apie grupės „Patruliai“ lyderio Algirdo Radzevičiaus (42) ir jo žmonos, verslininkės Milisandros Kvaraciejūtės-Radzevičienės skyrybas smogė tarsi iš giedro dangaus. Galima buvo tik spėlioti, kas gi nutiko 10 metų kartu vienas kito iš rankų nepaleidusiai šeimai. Visgi 15min atlikėjas prisipažino – tai nebuvo skubotas sprendimas, jis brendo jau kurį laiką. Ir nors sutuoktiniai šiuo metu dar gyvena kartu, netrukus jie bus oficialiai išsiskyrę.
Algirdas ir Milisandra Radzevičiai
Algirdas ir Milisandra Radzevičiai / TV3 nuotr.

15min jau rašė, kad po 10 metų kartu „patrulis“ su žmona nusprendė sukti skirtingais keliais. Antradienį apie subyrėjusią santuoką Milisandra Kvaraciejūtė-Radzevičienė kalbėti nenorėjo, o trečiadienį 15min teigė, kad jų šeimoje viskas gerai ir ką nors komentuoti apie skyrybas atsisakė.

Tačiau žinią, kad pora skirtingais keliais suka bendru sutarimu, patvirtino Algirdas Radzevičius. Jis 15min sakė suprantantis, kad pasirinko viešumo kelią, todėl sutiko pakomentuoti judviejų šeimos situaciją.

„Aš vieną ir paskutinį kartą pasakysiu, iš tiesų čia yra tikrai ne ta situacija, kai žmonės draskosi ar panašiai. Viskas neatsitinka per vieną dieną, sprendimas yra pamatuotas ir labai aiškus. Tiesiog pasaulis pradeda vienam žmogui atrodyti vienaip, o kitam kitaip. Ir tiek. O bendraujame mes puikiai, deja, nusprendėme pasukti savais keliais“, – pasakojo žinomas vyras.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Algirdas ir Milisandra Radzevičiai
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Algirdas ir Milisandra Radzevičiai

Ir išties, dauguma gerbėjų galėjo tik žavėtis nuostabia poros santuoka, o socialiniuose tinkluose po įkeltomis nuotraukomis dažnai pasirodydavo komentarai apie gražią šeimą. Dar rugsėjo mėnesį Milisandra pasidalijo fotografija, šalia kurios dėkojo už tokį nuostabų vyrą.

Algirdas Radzevičius patvirtino, kad nė viena nuotrauka, kuri buvo įkelta į socialinę erdvę, nebuvo melas, viskas buvo tikra. Tačiau gyvenime visko nutinka, sako vyras ir priduria, kad paleidus vienam kitą bus tik lengviau.

„Tikrai nesinori nieko daugiau sakyti, kad kam nors suteiktume galimybę kapstytis giliau. Mes labai inteligentiškai priimame tokius sprendimus. Kito kelio šiuo metu nėra“, – sakė atlikėjas.

Pora augina sūnų Roką, dėl kuriuo stengiasi puikiai sutarti, kaip įmanoma labiau sušvelninti skyrybų procesą.

Algirdas patvirtino, kad šiuo metu šeima vis dar gyvena kartu, tačiau tai truks nebeilgai.

„Sunku be galo, bet yra kaip yra. Gyvensime toliau ir tiek“, – 15min sakė Algirdas.

15min primena, kad 2008-ųjų kovo 13-ąją M.Kvaraciejūtė ir A.Radzevičius susituokė Vilniaus santuokų rūmuose, tuo metu moteris buvo šeštą mėnesį nėščia. Jų pasiryžimą būti drauge paliudijo poros bičiuliai Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė.

Dar po trejų metų, 2011-ųjų rugpjūčio 26-ąją, Algirdas ir Milisandra meilę vienas kitam prisiekė ir bažnyčioje. Ir ne tik susituokė, bet ir pakrikštijo savo sūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius