Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Amerikoje šou dalyve tapusi Iveta Lukošiūtė atvyksta teisėjauti į projektą „Šok su manimi“

Šį šeštadienį ypatingą TV3 projektą „Šok su manimi“ papildys dar viena profesionali šokėja. Iveta Lukošiūtė iš Amerikos atvyksta ne tik parodyti šokio, kuris sugraudino televizijos šou „So You Think You Can Dance“ komisiją, bet ir pateikti pastabų bei pagyrimų kolegoms Lietuvoje.
Iveta Lukošiūtė
Iveta Lukošiūtė / Asmeninio archyvo nuotr.

Mergina iš tiesų turi kuo pasigirti – jos pora yra du kartus tapusi pasaulio profesionalų dešimties šokių čempionais.

„Jos pasiekimai jau pateko į sportinių šokių istorija, nes dar nėra tokios poros, kuriai pasaulio čempionate už visus dešimt šokių teisėjai būtų skyrę pirmą vietą. Iveta maloniai sutiko su mūsų pasiūlymu apsilankyti Lietuvoje ir teisėjauti populiarioje laidoje“, – šio šeštadienio „Šok su manimi“ viešnią pristato projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Lapkričio 7-osios vakarą Iveta savo sugebėjimus šokių aikštelėje pademonstruos su partneriu Ghermanu Mustucu. Ar publika bus taip pat nustebinta kaip ašaromis pasirodymą palydėję amerikiečiai, TV3 žiūrovai sužinos šeštadienį 19 val. tiesioginėje „Šok su manimi“ laidoje.

„Man labai įdomu pamatyti, kaip šokių projektas vyksta Lietuvoje, ir palyginti jį su amerikiečių. Be to, smalsu, kaip jame sekasi dalyvauti buvusiems kolegoms iš „Žuvėdros“ kolektyvo“, – prisipažįsta Iveta.

Šeštadienio vakarą projekto gerbėjų laukia dar viena kūrėjų ruošiama staigmena. Visi „Šok su manimi“ dalyviai šokių salėje pluša bandydami sušokti bendrą Vienos valso kompoziciją. Specialaus pasirodymo dalyviai nebijo, jiems labiau rūpi suspėti po bendro klasikinio šokio pasiruošti ypatingiems pasirodymams, kuriems reikia ne tik kitų kostiumų, bet ir grimo.

„Šokėjai šį šeštadienį pasiners į įvairias epochas, todėl ir šįsyk kruopščiai planuoja kiekvieną pasirodymo detalę – drabužiai ir grimas turi būti nepriekaištingi. Visi sukame galvas, kaip spėti pasirodyti bendrame šokyje ir vėliau įsijausti į susikurtą vaidmenį“, – sako Neringa.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius