-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Anatolijus Oleinikas į „Euroviziją“ vyks kaip Andriaus Pojavio pritariantysis vokalistas

Vasario mėnesio 24 dieną – muzikinio šou „Chorų karai“ premjerą. Ketvirtajame projekto sezone patriotinius jausmus puoselės ir visą Lietuvą suvienys 7 miestų ir miestelių chorai. Druskininkų miesto choro generolas Anatolijus Oleinikas šypsosi – „Chorų karams“ dar nė neprasidėjus, vaikinas jau pakviestas... vykti į „Euroviziją“.
Anatolijus Oleinikas
Anatolijus Oleinikas / TV3 nuotr.

„Niekaip kitaip nepavadinsiu, tik Dievo pirštu, likimo burtais, fortūna. Man tai buvo visiškas siurprizas, – pokalbį pradeda A.Oleinikas. „Eurovizija“? Kaip? Kodėl? – Lietuvai konkurse atstovausiančiam Andriui Pojaviui buvo ieškoma pritariančių vokalų. Mūsų choro chorvedė Kristina Žaldokaitė rekomendavo mane. Repeticijos vyksta, į Malmę tikrai vyksiu, akreditacijos jau derinamos“, – džiaugiasi generolas.

Kartu su Anatolijumi dar dainuos 2 vaikinai ir 1 mergina. A.Pojaviui grįžus į Lietuvą, laukia virtinės repeticijų. Ar šis lyg iš dangaus nukritęs pasiūlymas nesikirs su „Chorų karais“? „Tikrai ne. Jau viską susiplanavau. Pirmiausia – „Chorų karai“, tuomet – „Eurovizija“, o dar po to laukia koncertai Lietuvoje ir Lenkijoje“, – sunkią dainininko darbotvarkę aiškina A. Oleinikas.

Vaikinas tikina, kad „Eurovizija“ jam gali duoti naudingų pažinčių ir ryšių. „Tokios patirties už pinigus nenusipirksi. Tiesa, įdomus dalykas – pernai aš ir pats vos neišvažiavau į Azerbaidžaną atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“ kaip pagrindinis atstovas su grupe „Dar“. A.Pojavio daina man patinka, smagi. Tikiuosi, kad pritariantys vokalai jam padės sublizgėti“, – spėja „Chorų karų“ dalyvis.

Kaip Druskininkų chorui ir jo generolui A.Oleinikui seksis konkuruoti su kitais šešiais chorais, pradės aiškėti jau nuo vasario 24 dienos. „Chorų karuose“ meilę savo miestams, pagarbą tėvynei ir patriotiškumą puoselės dar 6 chorai: Vilniuje gyvenančių tautiečių choras, kurio generolės – merginų projektas „ŠarkA“, Kauno miesto choras su grupe „16 Hz“, Tauragės miesto choras su Donalda Meiželyte priešakyje, Vytauto Matuzo vadovaujamas Panevėžio miesto choras ir Vaidos Genytės vedamas Policijos choras. Prie projekto prisijungs ir dar vienas, kol kas paslaptyje laikomas, choras.

„Chorų karų“ premjera – vasario 24-ąją, sekmadienį, 19.30 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius