Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Andriaus Butkaus patarimas Irmai Jurgelevičiūtei: jei nemoki – geriau nevok!

„Jei nemoki – geriau nevok!“ – tokius žodžius vagystėmis iš šokėjų pagarsėjusiai dainininkei Irmai Jurgelevičiūtei ketvirtadienio vakaro laidoje „Žvaigždžių klubas“ skirs garsus šokėjas Andrius Butkus. Šokių projekto metu, kuriame dalyvavo ir skandalingoji dainininkė, Andrius neteko 500 litų. Įtariama, kad Irma pinigus pavogė prispausta skolų.
Andrius Butkus
Andrius Butkus / LNK nuotr.

Laidos vedėjų dainininkės Natalijos Zvonkės ir aktoriaus Vitalijaus Cololo paklaustas, ar po kolegės vagystės nebijotų su I. Jurgelevičiūte pasirodyti vienoje scenoje, šokėjas studijos svečius savo atsakymu tiesiog pribloškė.

„Manau, kad su ja dainuoti scenoje net ir po to, kai ji apsivogė, sutiktų daugelis. Tačiau tik va, bėda viena – dainuoti reikėtų su rankinėmis ant pečių bei kitais daiktais rankose", – pusiau juokais, pusiau rimtai metė A.Butkus.

Ketvirtadienio vakaro LNK laidoje „Žvaigždžių klubas“ nuo ilgapirščių nukentėjęs garsus šokėjas A.Butkus emocijų neslėps ir paklaustas apie asmeninį gyvenimą. Moters idealas, netikėtas šokis su studijoje buvusia gerbėja bei atviras prisipažinimas, kas iš tiesų sieja jį ir operos dainininkę Oną Kolobovaitę, – laidoje „Žvaigždžių klubas“ ketvirtadienį 21.05 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius