Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius ir Ieva Mašauskai laukia šeimos pagausėjimo

Kauno salono „Andrė“ bendraturčiai – stilistas Andrius Mašauskas (36) ir jo žmona Ieva (34) – gegužės pradžioje vėl pasiners į tėvystės džiaugsmus bei rūpesčius – po dešimties metų pertraukos jų šeimą papildys naujas narys. Sutuoktiniams medikai yra patvirtinę, kad dešimtmetei Milai kompaniją nuo paskutiniojo pavasario mėnesio palaikys broliukas. Pora jau yra sugalvojusi mažyliui vardą – Ričardas.
Parodos atidaryme
Andrius ir Ieva Mašauskai / Tomasfoto.lt nuotr.

I.Mašauskienė tvirtino besijaučianti gerai ir negalvojanti apie tai, kiek bemiegių naktų artimiausiais metais teks ištverti. „Visi „pirmi kartai“ – šypsena, žingsnis, dantukas, žodis ir daugybė kitų – yra to verti“, – tvitino būsima mama. 

Ketvirtą klasę šįmet baigsianti Mila šeimos pagausėjimo labai laukia. „Baigėme tris metus trukusį Andriaus ir jo kolegos kūrybinį projektą, neužilgo susilauksime kūdikio, Mila baigs pradinę mokyklą... 2015-ieji mums tikrai permainų metai“, – sakė I. Mašauskienė. 

Ji ir Andrius Floridoje susituokė 2001 – ųjų rugpjūčio 26 d. 

„Vienas vaikas – tarsi viena kolona. Du – jau dvi, o ant jų jau gali statyti arką“, – poetiškai apie išgyvenamus jausmus kalbėjo A. Mašauskas.  Jis tvirtino, kad kūdikis – planuotas ir labai lauktas. 

„Didžiajai daliai kuriant kolekciją ARCHAIC GARDENS dayvavusių žmonių, jai pasiekus finišo tiesiąją, įvyko daug svarbių permainų. Mums tai – kūdikio laukimas“, – sakė stilistas. Jis, kartu su Anatolijumi Pajanoku, sekmadienį Kauno nacionaliniame dramos teatre pristatė kolekcijai skirtų nuotraukų parodą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius