Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Mamontovas būgną muš Rygoje per „Ielu muzika“

„Ielu muzika“ – tai pirmą kartą Latvijoje įvyksianti Gatvės muzikantų diena. Broliai latviai rugpjūčio 20 d. Rygoje ketina surengti šventę visiems, galintiems ir norintiems muzikuoti gatvėje. Į šią šventę yra pakviestas GMD iniciatorius Lietuvoje – Andrius Mamontovas.
Andrius Mamontovas muša būgną.
Andrius Mamontovas muša būgną. / A.Kudabienės nuotr.

„Keletą metų kviesti į GMD Lietuvoje, latviai nutarė rengti savo „ielu“ muzikos šventę. Būtinai keliausiu į Rygą ir pasiimsiu su savimi būgną“, – šypsodamasis komentuoja Andrius.

Taip pat į gatvės muzikos premjerą sostinėje kaimynai šiltai kviečia visus lietuvius, kurie mėgsta muzikuoti gatvėje. Registracija iki rugpjūčio 10 dienos vykdoma el.paštu linda.krukle@gmail.com arba telefonu +37122051060. „Ielu muzika“ atstovė Linda Krukle kalba lietuviškai, tad visi, turintys klausimų gali nesivaržydami kreiptis į ją. Na, o kalbantys ir skaitantys latviškai, gali registruotis tiesiogiai www.ielumuzika.lv

„Ateinančiais metais planuojame suderinti šventės datas, kad gatvės muzika vienu metu skambėtų ir Lietuvoje, ir Latvijoje. O kol kas raginu visus, kurie jau penkis metus grojo GMD, išbandyti savo jėgas „Ielu muzikoje“, – sako Andrius Mamontovas. 

Rigos vicemeras Andris Ameriks teigia, kad „Ielu muzika“  yra  galimybė visiems kartu sukurti naują ir gražią tradiciją – kasmet susiburiant ir praskaidrinant Rygą džiaugsmu, dainomis ir šviesiomis emocijomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius