Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Mamontovas išvyksta į Zambiją padėti vietos vaikams

Dainininko, aktoriaus Andriaus Mamontovo vasara – kaip niekad užimta. Prieš kelias savaites muzikantas ėmė plušėti įrašų studijoje kurdamas naująjį albumą, o visai netrukus su tarptautine organizacija „Gelbėkit vaikus“ išvyks į Vidurio Afrikoje įsikūrusią Zambiją.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Į įrašų studiją A.Mamontovas grįžo po trijų metų pertraukos – 2008 metais muzikos prekių parduotuvių lentynas pasiekė paskutinis dainininko albumas „Geltona. Žalia. Raudona.“. Apie tai, kad ant gitaros užsitempė naujas stygas ir užsidarė įrašų studijoje, Gatvės muzikos dienos sumanytojas prieš porą savaičių paskelbė socialiniame tinklalapyje „Twitter“.

„Pradėjau įrašinėti dainas kaip ir planavau, šią vasarą nekoncertuosiu, o grįžęs po kelionės darbus pratęsiu. Iš didelės apimties mano solinių albumų šis bus jau koks devintas ar dešimtas“, – teigė šių metų rudenį savo muzikos gerbėjus nauju dainų rinkiniu planuojantis nudžiuginti muzikantas.

Būsimojo albumo nuotaikos ir vyraujančios temos A.Mamontovas komentuoti nedrįso: „Kol bandelė neiškepė, mes negalim kalbėti apie jos skonį“.

Šį šeštadienį į Zambiją išvyksiantis dainininkas teigia pirmą kartą besilankysiantis juodajame žemyne. Prieš kelionę A.Mamontovui teko susipažinti su šalies ypatybėmis bei iškęsti ne vieną skiepų injekciją.

„Reikėjo krūvos skiepų, buvo pravesti visokie instruktažai, supažindinta kaip elgtis tam tikrose situacijose. Zambija yra rami šalis, karas ten jau seniai baigėsi, neramumų nėra. Ten tiesiog pakankamai daug skurdo“, –  kalbėjo dainų ir muzikos kūrėjas.

Su tarptautine organizacija „Gelbėkit vaikus“ į Zambiją vykstantis A.Mamontovas teigia, kad šioje šalyje suplanuotas intensyvus grafikas: suplanuoti susitikimai su vietos žmonėmis, skurdžiai gyvenančiomis šeimomis, „Gelbėkit vaikus“ darbuotojais, numatyti apsilankymai kaimeliuose, susitikimai su garsiu vietos muzikantu, kuris užsiima humanitarine veikla. Kelionę vainikuos A.Mamontovo ir organizacijos darbuotojų apsilankymas prie Viktorijos krioklio.

„Gavau kvietimą, ir tiesiog pajutau, kad turiu važiuoti. Tai bus šviečiamoji-pažintinė kelionė – susipažinsime su Zambijos vaikais, pagalvosime, kaip galime palengvinti jų gyvenimą. Jie tikrai turi daugiau problemų, nei mes“, – patikino porai savaičių į Afriką išvykstantis A.Mamontovas.

Kartu su dainininku į Zambiją vyksta „Gelbėkit vaikus“ atstovė ir operatorius, todėl A.Mamontovas tikisi, kad kelionėje patirti ir filmavimo kamera užfiksuoti įspūdžiai rudenį atsidurs  televizijoje ar internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius