Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Šedžius: „Aš faktus apie Monikos neištikimybę palikau teismui. Geriau ir ji taip darytų“

Antrus metus besitęsiančioje Andriaus Šedžiaus ir Monikos Šedžiuvienės skyrybų dramoje pabaigos, atrodo, nematyti. Po vienu stogu senokai nebegyvenantys sutuoktiniai iki šiol nevengia vienas kito kaltinti. Antradienį, prieš televizijoje pasirodant A.Šedžiaus interviu, Monika Šedžiuvienė užbėgo jam už akių ir į viešumą ištraukė vyro neištikimybės kortą. Ją verslininkas vadina visiška nesąmone.
Monika Šedžiuvienė, Andrius Šedžius
Monika Šedžiuvienė, Andrius Šedžius / Josvydo Elinsko, Žygimanto Gedvilos nuotr.

Antradienį internete pasirodė Monikos Šedžiuvienės interviu, kuriame ji teigė, kad vyras dar santuokos metu jai buvo neištikimas. Atlikėja portalui delfi teigė ne tik pati jautusi, kad Andrius Šedžius ją apgaudinėjo, bet ir esą ne kartą sulaukė kitų žmonių žinučių apie tai, jog jos vyras susitikinėja su kitomis moterimis.

Tokios kalbos itin papiktino verslininką. 15min A.Šedžius sakė, jog Monika tokiu savo elgesiu tik parodo, kad jau nebežino, ko griebtis, o į visus jos viešus kaltinimus pateikė atsakymus.

Kad ir kaip bebūtų, Andrius tvirtina dėl santuokos su Monika niekuomet nesigailėjęs, nes jos dėka į pasaulį atėjo jųdviejų sūnus. Anot verslininko, jo vienintelis noras – kad vaikas po skyrybų gyventų su juo, ir tuomet būtų galima pradėti naują, ramų gyvenimo etapą.

– Andriau, Monika viešai ėmė abejoti, ar tuokdamasi su jumis buvo pakankamai subrendusi ir pasiruošusi santuokai. O jūs pats vesdamas ją negalvojote, kad galbūt ji yra per jauna?

– Jai buvo beveik 21-eri (A.Šedžiui tada buvo 37-eri – red.). Bet aš manau, kad žmonės tuokiasi atsižvelgdami ne į kažkokį amžiaus cenzą, o į savo jausmus. Po 4 metų draugystės man buvo viskas aišku ir aš neturėjau jokių abejonių, kad noriu savo gyvenimą sieti su Monika. O jei jai buvo kažkas neaišku, čia jau nebe mano problema.

– O ar kada nors gailėjotės dėl santuokos su Monika?

– Aš nesigailiu. Aš gyvenime dėl nieko nesigailiu. Viskas, kas vyksta mano gyvenime, vyksta tik į gera. Tikrai džiaugiuosi, kad sekasi, aš turiu nuostabų sūnų, kuris yra mūsų meilės vaisius, mūsų santykiuose įvykęs pats geriausias dalykas. Aš gyvenu toliau, esu sveikas, niekas nestovi vietoje. Ji nėra paskutinė moteris, kuri gimė šioje žemėje. Manau, kad dar rasiu sau skirtą.

Vienintelis dalykas, kuris šią dieną tarp mūsų yra kaip nesutarimas, tai klausimas, pas ką gyvens vaikas. Aš manau, kad vaikui būtų geriau su manimi, nes aš tikrai pasirūpinčiau juo, lavinimu, darželiu. Ir manau, tai daryčiau geriau, nei Monika. Bet tai jau nuspręs teismas, atsižvelgdamas į tam tikrus argumentus.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė

– Kaip manote, kodėl Monika dabar sumanė ištraukti neva jūsų neištikimybės kortą?

– Kadangi vyksta teismo procesas, jai turbūt protingi žmonės patarė, kad besireklamuodama su savo nauju draugu užsitrauks teismo nemalonę, ir teisme gyvenamoji vaiko vieta bus nustatyta su tėvu. Manau, dėl to tokios jos naujos kalbos apie mane.

– Monika tikino, kad jums paliktą sūnų kartą pasiėmė iš kitos merginos rankų. Kur jūs tuo metu buvote?

– Buvo tokia situacija prieš pat Naujuosius. Aš ryte atvežiau vaiką Monikai, bet ji neatidarė durų. Su vaiku beskambindami į duris prastovėjome 40 minučių. Man būtinai reikėjo važiuoti atgal į namus, todėl mes abu ir grįžome. Monikai parašiau, kad pati atvažiuotų ir pasiimtų vaiką, nes nebegalėjau ilgiau laukti. Po pusantros valandos, kai jau atsibudo, ji man skambina ir sako: vežk atgal vaiką. Pasakiau, kad niekur nevešiu, nes neturiu laiko lakstyti.

Ji, aišku, supyko, pranešė, kad atvažiuoja. Kadangi aš nenorėjau konflikto prie vaiko, žinojau, kad ateis įsiutusi ir pradės rėkti, paprašiau Erdvilės, kad ji man padėtų, patarpininkautų perduodant sūnų. Būčiau prašęs to paties dukros, bet ji tada negalėjo. Aš pats tuo metu irgi buvau namuose, tik nuėjau į kitą kambarį.

Ir apie Erdvilę, kaip mano širdies draugę, negali būti jokios kalbos. Ji jau pati sako, kaip jai grįžti pas gimines, ką draugams pasakyti, kai Monika su savo fantazijomis sukūrė nebūtą istoriją. Aš nenoriu jos velti į šiuos mano reikalus. Juolab, kai tarp mūsų nieko nėra.

– Pasak Monikos, ji yra gavusi žinučių, jog aplinkiniai yra matę jus su kitomis merginomis dar santuokos metu. Iš kur tokios kalbos?

– Tai yra skiedalai, fantazijos, ne kas kita. Pavyzdžiui, aš Erdvilę pirmąkart pamačiau 2018-ųjų kovo mėnesį. Prisiekiu jums, kuo tik norite. Mes su Monika jau kurį laiką gyvenome atskirai ir tik tada susipažinau su Erdvile. Tai kokia kalba gali būti apie neištikimybę santuokos metu?

Antras dalykas, jeigu moteris susitinka su vyriškiu, tai iškart aišku, kad jiedu kartu miega? Čia yra nesąmonė. Kadangi buvau partijos vadas, susitikdavau aptarti reikalų ir su mūsų Airijos skyriaus nariais, tarp kurių buvo ir moterų. Bet negi tai reiškia, kad su jomis visomis mane siejo artimesni santykiai? Absoliuti nesąmonė.

Jeigu moteris susitinka su vyriškiu, tai iškart aišku, kad jiedu kartu miega?

Monika sakė, kad gali įvardinti pavardėmis. Tai tegul įvardina. O dabar žino vieną Erdvilės vardą ir skiedžia nesąmones.

– Jūsų ištikimybe Moniką privertė suabejoti ir tai, kad buvo atvejų, kai jūs turėjote apsistoti Airijoje pas jos pusseserę, bet galiausiai likdavote nakvoti viešbutyje.

– Jos pusseserė yra nuostabi moteris, jos vyras yra mano draugas, santykiai su jais yra puikūs. Pas juos esu ne vieną kartą apsistojęs, jie svetingai mane priimdavo. Bet nuo ten, kur aš turiu verslo reikalų, iki jų namų – nuo Malingaro iki Trimo yra 250 km atstumas. Jūs įsivaizduokit, važiuoti tokį kelią tik tam, kad pernakvočiau. Kitas dalykas, nesu tas žmogus, kuris ant sprando kitiems sėdėtų. Jeigu tie žmonės mane priėmė vieną, antrą kartą, nereiškia, kad aš pas juos turiu pastoviai apsistoti. Būna, kad į Airiją skrendu 3-4 kartus, tai turėčiau pas juos praktiškai apsigyventi...

– Ar Monika buvo pavydi žmona? Tikrindavo jūsų telefoną, kompiuterius?

– Labai labai pavydi. Galiu tik užjausti tą vyrą, kuris su ja gyvens, nes jam tikrai bus sunku. Monika įtarinėdavo kiekvienoje, nepagrįstoje situacijoje, ji viską tikrindavo. Žinojo mano elektroninio pašto, feisbuko, telefono slaptažodžius. Neduok dieve telefoną užrakindavau, būdavo didžiausia tragedija, ji iškart sakydavo, kad kažką slepiu. Aš neturėjau jokios asmeninės erdvės gyvendamas su ja.

Jeigu man parašydavo kokia nepažįstama moteris ar mergina į feisbuką, pasisveikindavo, pagirdavo, kaip atrodau, pasiūlydavo susipažinti, tai būdavo traktuojama kaip didžiausia neištikimybė, nors aš tų žmonių nebuvau gyvenime matęs.

Monika galėtų tuos faktus, apie tariamą mano neištikimybę palikti teismui. Aš, pavyzdžiui, teisme pateikiu argumentus dėl jos neištikimybės su pavardėmis, kviečiu į procesą liudyti tą žmogų

Apskritai, Monika galėtų tuos faktus, kaip ji pati sako, su kuo buvau neištikimas, pasilikti teismui. Aš, pavyzdžiui, teisme pateikiu argumentus dėl jos neištikimybės su pavardėmis, kviečiu į procesą liudyti tą žmogų, turiu nuotraukas, turiu liudytojus. Štai čia yra tikri neištikimybės faktai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius