Andrius Šedžius dėl nesėkmės rinkimuose kaltina žurnalistus

Jau ketvirtadienio vakarą diskusijų laidoje „Valanda su Rūta“ užvirs arši diskusija – rinkimai baigėsi, tačiau tikroji kova dėl partijų įtakos ir merų postų tik prasideda. Vienas turtingiausių Lietuvos verslininkų, „Vičiūnų grupės“ pagrindinis akcininkas Visvaldas Matijošaitis laidoje prisipažins , kad Kaune nori kurti koaliciją be konservatorių ir patvirtina, jog sieks mero posto.
Andrius Šedžius su jaunąja drauge Monika
Andrius Šedžius su jaunąja drauge Monika / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kitas diskusijos dalyvis, Seimo narys Andrius Šedžius, neslėpęs ambicijų tapti Šiaulių meru, bet rinkimus triuškinamai pralaimėjęs, LNK studijoje apkaltino politinius oponentus ir žurnalistus sąmoningai jį šmeižus. Pasak paties politiko, jis žmonių neapgavo, nieko blogo nėra padaręs ir tikisi būti išrinktas į Seimą ir per kitus rinkimus. 

Labiausiai nustebino Tautos prisikėlimo partijos atstovas Andrius Burba, pareiškęs, kad jų partija ką tik įvykusiuose rinkimuose pasirodė puikiai – nors už partiją balsavo mažiau nei procentas rinkėjų ir nebuvo išrinktas nei vienas kandidatas, partija, pasak Burbos, laimėjo, nes kandidatų buvo labai mažai.

Kokie tikrieji naujai išrinktų politikų tikslai ir siekiai ir kuo baigsis užvirusi kova dėl valdžios – jau ketvirtadienio vakarą 19.40 val. laidoje „Valanda su Rūta“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius