Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Šedžius paslaptį apie sūnų saugojo 10 metų: „Juo ir motina pasirūpinau“

Andrius Šedžius prisipažino – paslaptį apie nesantuokinį sūnų jis nešiojosi 10 metų. Tačiau tapus politiku, jį ėmė šantažuoti, todėl verslininkas buvo priverstas šią žinią visuomenei atskleisti.
Andrius Šedžius
Andrius Šedžius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Apie tai, kad turiu nesantuokinį sūnų, dešimt metų nežinojo niekas, net mano tėvai bei sesuo. Jie labiausiai ir pyko, kad tiek metų slėpiau“, – LNK laidoje „Valanda su Rūta“ atviravo verslininkas Andrius Šedžius, komentuodamas politiko Petro Gražulio romaną, po kurio jam gimė dukra.

Tiesa, Andrius sako, kad jis, kitaip nei P.Gražulis, ne tik nupirko sūnaus motinai butą, jį įrengė, bet ir apmokėjo vairavimo kursus, nupirko automobilį bei visiškai finansiškai pasirūpino, neskaičiuodamas kiekvieno euro.

„Elgiausi, kaip man atrodė, garbingai, todėl niekas ir nesužinojo, kol atėjus į politiką manęs nepradėjo šantažuoti šią istoriją žinantys asmenys. Tuomet ir teko prisipažinti visuomenei“, – pasakojo A.Šedžius.

Tėvystę iškart pripažino

15min primena, kad A.Šedžius 2010 metais pirmąkart prisipažino apie 10 metų slėptą nesantuokinį vaiką. Jis gimė, kaip pats A.Šedžius pasakojo, po vienos nakties nuotykio su mergina, su kuria susipažino kelte, plaukdamas į Lietuvą iš Vokietijos. Tuomet būdamas Seimo nariu A.Šedžius sakė tėvystės nė nebandęs neigti, nes sūnus buvo visiška jo kopija.

Kai gimė nesantuokinis vaikas, tuo metu jis dar buvo susituokęs su pirmąja žmona Sandra Šedžiuviene. Dvi dukras turinti pora išsiskyrė 2004 metais. Antras vestuves vyras atšoko 2013 metais – vedė Moniką Kvietkutę. Deja, ir ši santuoka byra. Verslininkas iš viso turi 4 vaikus: dvi dukras ir du sūnus.

Teisina garsiai prabilusią Birutę

A.Šedžius „Valandoje su Rūta“ taip pat teigė visiškai pateisinantis Gražulio dukters motiną Birutę, kuri apie romaną su politiku papasakojo viešai. „O kas jai beliko, kai jis taip pasielgė, ir dar dukrą įžeidinėjo“, – teigė A.Šedžius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Petras Gražulis pirmąkart pamatė dukrą: Birutė Navickaitė atsiprašymo taip ir neišgirdo

Tuo metu ketvirtadienio vakaro laidoje „Valanda su Rūta“ psichologas, lektorius Tomas Lagūnavičius išsakys įsitikinimą: moterys iš prigimties – aukso ieškotojos, todėl tarp meilės ir pinigų rinksis pastaruosius, ir tai – natūralu.

„Tiek ponas Petras, tiek Birutė šioje istorijoje laikosi savitos strategijos... ir tai akivaizdu“, – sako psichologas T. Lagūnavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius