Andrius Šedžius po pažinties su Irma Jurgelevičiūte pasigedo laikrodžio

Aiškėja naujos ir neįtikėtinos detalės apie Irmos Jurgelevičiūtės santykius su pramogų pasaulio politikais bei jų daiktais. Pasirodo, iš šokių projekto dalyvių dingdavo ne tik pinigai, kosmetika bei kvepalai, bet ir labai intymūs drabužėliai.
Seimo narys Andrius Šedžius
Seimo narys Andrius Šedžius / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Iš projekto pašalinti dalyviai Eirida Daukšienė ir Aistis Mickevičius prasitarė, kad iš šokių projekto užkulisių paslaptingai dingo ir advokatės Svetlanos Proninos apatinės kelnaitės! Seksualios seksualiosios advokatės kelnaitės su juostele!

Šokėjas ir parlamentaras Žilvinas Šilgalis laidai „Kažkas atsitiko“ sakė, kad ši žinia yra tik kažkieno noras pasireklamuoti. Tačiau išgirdęs, kad apatiniai dingo ir iš dainininkės Onos Kolobovaitės, jis neteko amo. O štai geras Irmos Juregelvičiūtės draugas Seimo narys Andrius Šedžius tikina, kad supranta kiekvienos moters norą turėti prabangių drabužėlių. Jis tikina, kad jei Irma būtų paprašiusi pinigų prašmatniems apdarams ar netgi siaurikėms, jis kaip mat būtų šį Irmos norą išpildęs.

Duodamas interviu LNK laidai „Kažkas atsitiko“ A.Šedžius taip pat atskleidė, kokio brangaus daikto  pasigedo,kai jo namuose nakvojo Irma Jurgelevičiūtė. Politikas išdavė, kad iš jo namų dingo net 56 tūkstančius litų kainavęs laikrodis.

Netrukus po šių A.Šedžiaus žodžių į parlamentarą kreipėsi kriminalinė policija. Pareigūnai pradėjo tirti, ar šio prabangaus laikrodžioi „Cartier American“ dingimas susijęs su Irma Jurgelevičiūte? O štai LNK laida „Kažkas atsitiko“ atliko savo tyrimą, po kurio paaiškėjo daugybė skandalingų faktų.

A.Šedžius su I.Jurgelevičiūte susipažino 2010 metų kovo 27 dieną, kai dainavo bendrą dainą „Žvaigždžių duetuose“. Kaip tik tuo metu parlamentaras ir pasigedo savo laikrodžio. Jeigu paaiškėtų, jog Irma kalta ir dėl A.Šedžiaus laikrodžio dingimo, kaltinimai ir bausmė taptų dar grėsmingesni. Juk toks ant A.Šedžiaus rankos nešiotas turtas –ne šiaip kokios Proninos ar Kolobovaitės siaurikės!

Kriminalinis analitinis tyrimas apie dingusius apatinius ir laikrodžius – jau pirmadienį 20.30 val. LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius