Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Andrius Tapinas susirgo koronavirusu: „Gyvenimas bus įdomesnis“

Visuomenininkui Andriui Tapinui patvirtintas koronavirusas. Šią žinią jis paskelbė savo feisbuke.
Andrius tapinas
Andrius Tapinas / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Gyvenimas bus tikrai įdomesnis. Šiandien atėjo coronaviruso testo rezultatas – teigiamas.

Dabar reikia sulaukti NVSC specialistų skambučio (labai įdomu, kada jie paskambins), susidėlioti veiksmų planą pagal protokolus, prisiminti visus, su kuo bendravau. (...)

Rytoj vakare būsiu galbūt pirmasis covidinis rinkimų nakties laidos vedėjas. Virtuvėje prie krano. Tikrai įdomūs laikai“, – feisbuke rašė Andrius Tapinas.

Apie atliktą koronaviruso testą A.Tapinas pranešė penktadienį, taip pat savo feisbuko paskyroje, pasidalinęs vaizdo įrašu, kuriame papasakojo apie testo atlikimo patirtį.

Žinią dėl teigiamo koronaviruso atsakymo 15min patvirtino ir pats A.Tapinas. Laidų vedėjas patikino, kad iškart atšaukė visus renginius, kuriuose turėjo dalyvauti.

„Žinokit, jaučiuosi normaliai. Simptomai prasidėjo savaitės viduryje. Buvo toks gan neįprastas kaulų laužymas, kosėjimas. Pradžioje galvojau, kad tai, aišku, yra mano rudeniniai peršalimai. Šiais laikais gi vis tiek esi atsargus, tai labai džiaugiuosi, kad buvau atsargus, atšaukiau visus filmavimus.

Nevažiavau nei į Gargždus debatų vesti su P.Gražuliu ir R.Petrauskiene. Pasidariau testą ir šiandien gavau rezultatą. Kas yra įdomu, kad trys dienos buvo gan sudėtingos, o šiandien visai jau neblogai jaučiausi, tai net ir keista buvo gauti teigiamą rezultatą“, – prisipažįsta A.Tapinas.

Iš pradžių jis galvojo, kad tai buvo paprasčiausiais peršalimas, tačiau šios dienos testo atsakymas jo įtarimus paneigė. Tad ir izoliuotis jis ketina ne sostinėje, bet prie jūros.

„Izoliuosiuosi ten, kur ir praleidau visą savaitę. Nuo Vilniaus esu gan toli, prie jūros. Tai čia man yra visai logiška ir kažkaip įtartinai jaučiausi, kad galėsiu kelias savaites tikrai niekam nesirodyti akyse“, – apie tai, kur praleis izoliacijos laikotarpį, sakė laidų vedėjas.

15min pasiteiravus, ar turi įtarimų, nuo ko galėjo užsikrėsti, A.Tapinas atsakymo neturi.

„Žinokit, neturiu žalio supratimo. Nes tų kontaktų, puikiai įsivaizduojat, kad buvo per rinkiminę kampaniją, kiek mes turėjome debatų, gyvų pašnekesių, susitikimų. Aišku, galima pajuokauti, nes ne viena dešimtis žmonių pastebėjo, kai turėjau tiesioginį interviu su V.Uspaskichu, kaip jis kosėjo.

Tai praeina tos dvi savaitės ir man pasireiškia simptomai. Tačiau čia būtų labai ironiška, jei tai tiesa. Bet, aišku, tikimybė nėra didelė. Tikiuosi, kad Viktorui viskas yra gerai ir jis neturi jokio viruso. Neturiu supratimo ir turbūt nėra labai prasmės galvoti, nes mes puikiai suprantame, kad galime užsikrėsti absoliučiai bet kur“, – situaciją pakomentavo A.Tapinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius