-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Angelai“ gelbėja butuose įkalintus ir dėl neveikiančio lifto mirštančius senukus

Šio antradienio „Angelų“ laidoje merginoms teko spręsti dvi opias problemas. Senyvo amžiaus žmonės yra įkalinti savo namuose. Į TV3 laidą „Angelai“ kreipėsi Kazimiera Tolalienė, 72-ejų metų pensininkė, kuri jau 3 mėnesius nebuvo iškėlusi kojos iš savo buto 9 aukšte.
Laidos "Angelai" vedėjos
Laidos „Angelai“ vedėjos / TV3 nuotr.
Temos: 1 Pagalba

„Nebūčiau patikėjusi, kad kažkas turintis sveikas kojas mėnesių mėnesius neišeina iš savo buto. Tačiau, kai tądien filmuodami laidą patys palakstėme tais laiptais, net mes, jauni žmonės, ganėtinai pavargom. Nėra ko stebėtis, kai senukam belipant stoja širdis, todėl jie net nesiruošia kelionei į lauką“, – sako „Angelų“ vedėja Justina.

Kazimierą maistu ir vaistais aprūpina reguliariai ją lankantis anūkas. Moteris į TV3 laidą „Angelai“ kreipėsi po to, kai dėl sugedusio lifto medikams nepavyko išgelbėti jos senyvo amžiaus kaimyno. Boleslovą Lechovičių ištiko insultas, kai greitosios pagalbos medikams dėl sugedusio lifto ir itin siaurų laiptinės koridorių senuko iš pastato išnešti nepavyko. K. Totalienė dar bandė pagalbon sukviesti kaimyninių butų vyrus, tačiau jų stiprių rankų jau neprireikė. B. Lechovičius mirė, praneša TV3.

Justinai pradėjus nagrinėti lifto neveikimo priežastis paaiškėjo, kad jis atjungtas dėl skolų. Bendrijos pirmininkė Teresa Daniliuk, rinkusi pinigus iš visų namo gyventojų ne tik už liftą, bet ir už šilumą, jų reikiamoms institucijoms neperduodavo. Bendros skolos dabar jau siekia 280 tūkstančius litų. Painius finansinius vorantinklius laidoje narplios Justina. Ar ji dovanos pensininkei gryno oro gurkšnį – sužinosite kovo 17 dieną 20.15 val. per TV3.

Antrąją Zitos Belkevičienės bėdą Čarlis – Sakalas Uždavinys patikėjo laidos vedėjai Eglei. Moteris kreipėsi į „Angelus“ todėl, kad jau beveik mėnesį su 8-erių metų dukrele gyvena be elektros. Mergaitė stengiasi paruošti pamokas, kol šviesu, o kai sutemsta, mama su dukra darbuojasi prie žvakių. Kėdainių rajone, Aušros kaime, gyvenančios Zitos istorija – taip pat neeilinė. Dingusios elektros taip lengvai nesugrąžinsi – kabelis eina po geležinkelio bėgiais. Jo atkasimas ir taisymas kainuotų „kosminius“ pinigus. Sunkumų sprendžiant bėdą sukelia ir Zitos per neapdairumą pasirašyti dokumentai. Įšalusią žemę kasti ir trūkusį kabelį taisyti griebsis Eglė. Ar jai pavyks deginant šiaudus atšildyti žiemos sukaustytą žemę ir dovanoti šviesą Z. Belkevičienės šeimai – sužinosite jau šį antradienį.

„Angelų“ pagalba šiame tūkstantmetyje gyvenantiems be lifto ir be elektros žmonėms – jau šį antradienį, kovo 17 dieną, 20.15 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius