Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijoje gyvenanti lietuvė Ema: „Man grožis trukdo susirasti darbą“

Pirmadienį laidoje „Yra, kaip yra“ moterys diskutavo apie grožį ir bandė atsakyti į klausimą – ar grožis visuomet padeda siekiant karjeros? Londone gyvenanti lietuvė Ema pasakojo, kad jai grožis dažnu atveju trukdo susirasti tiek darbą, tiek vaikiną.
Londone gyvenanti lietuvė Ema
Londone gyvenanti lietuvė Ema / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Emma Hulse LNK

Moteris laidoje sakė, kad ji skiriasi nuo eilinių bričių, kadangi kiekvieną dieną mėgsta rengtis puošniai – aukštakulniai, ryškus makiažas, todėl ji mato, kad vietinės merginos jai pavydi jos grožio.

Ema sako Anglijoje dirbusi televizijos operatore, filmavo bokso varžybas. Mergina sako, kad dabar jai dažnai tenka dalyvauti įvairiuose darbo pokalbiuose, tačiau pokalbiai su moterimis greitai pasibaigia: „Visi pokalbiai trunka 5 minutes, sako, kad paskambins, bet viskas tuo ir baigiasi“.

Laidos vedėjos Astos Stašaitytės paklausta, ar per ilgi nagai netrukdo susirasti darbą, Ema atkirto: „Man trukdo ne nagai, o bobos!“.

Asmeninio albumo nuotr./Londone gyvenanti lietuvė Ema
Asmeninio albumo nuotr./Londone gyvenanti lietuvė Ema

Tuo metu darbdaviai vyrai ne kartą jai yra sakę, kad jos darbas – ne filmuoti, o vaikščioti podiumu: „Nežinau, ar mane samdo dėl talento ar išvaizdos“.

„Man šis darbas labai patinka dėl to, jog dauguma kolegų – vyrai. Pati darbo atmosfera tada daug smagesnė“, – sako Ema.

Laidoje taip pat dalyvavo būrėja ir rašytoja Gražina, kuri sako, kad grožis – pirmoji vizitinė kortelė. Moteris laidoje kalba, kad ji yra pamišusi dėl sporto bei veidą dailinančių injekcijų.

Gražina pasakoja, kad užsienyje grožis lemia labai daug – moteris ne kartą pastebėjusi, kad restorane ją visuomet aptarnauja pirmą.

Seimo nario Naglio Puteikio padėjėja parlamente Laura Radzevičiūtė kalba, kad ne visuomet grožis padeda atidaryti visas duris. Moteris sako, kad žinomos moteris sulaukia daug kritikos ir užgauliojimų.

Asmeninio albumo nuotr./Londone gyvenanti lietuvė Ema
Asmeninio albumo nuotr./Londone gyvenanti lietuvė Ema

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius