Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant policininko važiavęs ir naktį areštinėje praleidęs Mundis: „Dabar norėčiau išgerti kavos“

Buvęs TV projektų dalyvis Edmundas Štengeris-Mundis 15min pateikė savo versiją apie tai, kas ketvirtadienio vakarą įvyko sostinės Fabijoniškių rajone, prie tunelinės „Švaros brolių“ plovyklos. Incidentą, dėl kurio jam iškelta baudžiamoji byla, vyras vadina nesusipratimu, ir tikisi, kad situacija greitai išsispręs.
Edmundas Štengeris-Mundis
Edmundas Štengeris-Mundis / Luko Balandžio nuotr.

Ketvirtadienio vakarą E.Štengeris-Mundis Vilniuje, Fabijoniškėse, įsivėlė į konfliktą su policijos pareigūnu.

Žinomas vyras bandė apvažiuoti prie plovyklos nusidriekusią automobilių eilę, kai kelią jam pastojo policininkas. Pradžioje Mundis pareigūną išplūdo, o vėliau savo automobilio priekiniu buferiu kliudė pareigūno kojas.

Konfliktas baigėsi, kai policijos pareigūnas Mundžiui uždėjo antrankius ir patupdė į areštinę. Ten žinomas vyras praleido visą naktį, penktadienį jis dalyvavo apklausoje.

VIDEO: Nufilmuota, kaip Edmundas Štengeris-Mundis automobiliu stūmė policininką

Po šio incidento teisėsaugininkai nutarė traktuoti E.Štengerio veiksmus kaip viešosios tvarkos pažeidimą, už kurį Baudžiamasis kodeksas numato ganėtinai griežtą atsakomybę – gresia net laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Baigę tyrimą, policininkai su prokurorais turėtų atiduoti bylą į teismą.

Vadina nesusipratimu

Penktadienio popietę 15min susisiekė su pačiu E.Štengeriu-Mudžiu. Ryte iš areštinės paleistas vyras pateikė savo įvykių versiją.

„Tiesa yra ta, kad įvyko didžiulis nesusipratimas. Šiaip jau, su tuo pareigūnu mes nei apsipykom, nei ką. Kas aš esu, kad pykčiausi su pareigūnais? Ir jam koks interesas dėl to būtų? Labai apmaudus nesusipratimas. Visi šitie įvykiai dėl nesusipratimo taip ir išėjo...“ – kalbėjo žinomas vyras.

Jis pasakojo Fabijoniškėse atsidūręs, nes norėjo nuplauti savo „Lexus“ automobilį naujoje plovykloje. Bet pamatęs, kokia didelė automobilių eilė, jis pasakoja norėjęs apsisukti ir išvažiuoti.

VIDEO: Skaitytojas užfiksavo E.Štengerio-Mundžio ir policininko konfliktą

„Nei aš norėjau įvažiuoti į tą plovyklą, nei ką. Įvažiavau taip, kad nebuvo, kaip apsisukti. Pareigūnas manęs nesuprato, nes aš jam pasakiau, kad noriu tik apsisukti. Man nepavyko normaliai to padaryti ir tiek, taip išėjo. Gaila, apmaudu, labai nemalonu, kad sutrukdžiau pareigūnus. Po to dėl viso šito daug žmonių turėjo dirbti“, – kalbėjo Mundis.

Paklaustas apie įspūdžius, patirtus areštinėje, garsus vyras nedaugžodžiavo: „Nenorėčiau to komentuot. Bet štai matot – gyvas, sveikas, viskas gerai.“

Jis sakė po incidento su policijos pareigūnu daugiau nebendravęs, ir šiuo metu nežinąs, kokie tolimesni teisiniai procesai laukia.

„Tikiuosi, kad viskas bus gerai, kad viskas čia pasibaigs greitai. Iš esmės, nei kokį nusikaltimą padariau, nei ką. Viską tyrėjai išsiaiškins, ir viskas bus vieša, aišku“, – kalbėjo.

O paklaustas, ką žada veikti po apsilankymo areštinėje, Mundis sakė: „Dabar norėčiau išgerti kavos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius