Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant „Šok su manimi“ parketo – cirkas, balandžiai ir pitonas

Šeštadienio vakarą TV3 tiesiogiai transliavo šeštąją „Šok su manimi“ laidą, kurios metu dėl išlikimo šou kovėsi septynios dalyvių poros. Vieną įsimintiniausių pasirodymų šou metu pademonstravo Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė – pora šoko kartu su gyvu pitonu.
Laidos akimirka
Indrė Kavaliauskaitė ir Remigijus Žiogas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
VIDEO: Šok Su Manimi Dainos

„Šok su manimi“ dalyvavo šios septynios dalyvių poros: „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis, dainininkė Monika Linkytė ir Justas Bareišis, modelis Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas, dainininkas Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas ir  Jomantė Dapkevičiūtė, vestuvių organizatorius rekordininkas Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė bei Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas.

Visas jas vertino ne tik televizijos žiūrovai ir interneto vartotojai, bet ir komisijos nariai: Agnė Jagelavičiūtė, Vitalijus Cololo, Jūratė Norvaišienė ir pirmininkas Jurijus Smoriginas.

Vienas įsimintiniausių pasirodymų šioje laidoje – Linos Diktantaitės ir Remigijaus Žiogo šou ant parketo. Pora šoko kvikstepą, visą jos pasirodymą įkvėpė cirkas. Koks cirkas be gyvūnų? Jų irgi buvo: R.Žiogas ant parketo atsinešė tikrą pitoną.

O kad būtų dar įspūdingiau, šokio metu už poros nugaros cirko artistė demonstravo pasirodymą su gyvais balandžiais, aplink šokėjus ratu ant vieno rato važinėjo dar vienas artistas. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Laidos akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Laidos akimirka

Toks pasirodymas labai patiko komisijos nariams: vienas po kito jie žarstė komplimentus šokėjams. Antai A.Jagelavičiūtė pasirodymo metu tikino pasijutusi it Vilio Vonkos fabrike, V.Cololo pasakojo netekęs amo dėl to, kaip buvo įdomu, o J.Norvaišienė itin gyrė šokėjų techniką.

Netrukus pitoną ant kaklo „pasimatavo“ ir vedėja Indrė Kavaliauskaitė, ir A.Jagelavičiūtė, su balandžiais užsižaidė vedėjas Mindaugas Stasiulis, kuris vėliau visą savo dėmesį atidavė vienaračiui.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė ir Vitalijus Cololo
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Agnė Jagelavičiūtė ir Vitalijus Cololo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius