-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant „Šok su manimi“ parketo šeštadienį pasirodys ir Dainos Bosas dukra Marija

Populiariausias šokių projektas Lietuvoje „Šok su manimi“ šį šeštadienį ypač intriguos – projekto šokėjų laukia dar vienas sudėtingas egzaminas ir negailestingas žiūrovų bei komisijos verdiktas.
Daina ir Antanas Bosai
Daina ir Antanas Bosai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Justo Lapatinsko ir Gretos Milišauskaitės palaikyti atvyks visas Alytaus Oranžinis choras, Mantas Wizard vienam vakarui savo partnerę Viktoriją Kunauskaitę „paskolins“ Romui Majauskui iš Šiaulių, ant parketo pasirodys daugiau nei 70 šokėjų iš Palangos – šeštadienio svečiai šokių kolektyvas „Vėtrungė“, kartu ir Dainos Bosas duktė Marija.

„Ir tai dar ne viskas! – šypsosi projekto vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. – TV3 žiūrovams paruošėme ir vasariškos muzikos užtaisą! Kadangi už lango vėjuotas ruduo, projekto dalyvių egzamino užduotis visus nukels ten, kur šilta. Šokti galės žiūrovai ir studijoje, ir prie televizijos ekranų, nes projekto dalyviai paruoš jiems ypač gerai visame pasaulyje žinomus šokius! Kas nežino, kaip šokti pagal tokias dainas kaip „Macarena” ar „Lambada”?”  

Dėl išlikimo projekte šį šeštadienį kausis šios „Šok su manimi“ poros: Donatas Chlebinskas su Gintare Slausgalviene, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Deivis ir Katerina Voropaj, Justas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė, Dominykas Vaitiekūnas ir Justė Žemaitytė, Dalia Michelevičiūtė ir Olegas Koliakinas, Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė bei Evelina Sašenko ir Rolandas Beržinis.

„Šok su manimi“ – šeštadieniais 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius