Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas: „Galbūt ir tapsiu Seimo pirmininku“

Seimo narys Antanas Nedzinskas sako, kad asmeninį internetinį puslapį Seimo pirmininko vardu jis pavadino todėl, kad kas nors parlamento vadovui neiškrėstų kiaulysčių.
Antanas Nedzinskas
Antanas Nedzinskas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kodėl A.Nedzinskas nusprendė užregistruoti savo internetinį puslapį www.seimopirmininkas.lt vardu, aiškinosi televizijos laida „Super L.T.“, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“. Apie tai, kad tokį internetinį puslapį sukūrė Antanas, jau rašė ir naujienų portalas 15min.lt.

A.Nedzinsko teigimu, Seimo kanceliarija laiku nepasirūpino, kad surinkęs šį adresą patektum į tikrojo Seimo pirmininko puslapį. A.Nedzinskas juokiasi, kad A.Valinskas gali pasekti jo pavyzdžiu ir savo internetinį puslapį pavadinti, pavyzdžiui, www.lrprezidentas.lt.

Paklaustas, ar A.Valinskas nepyksta dėl to, kad pasirinko būtent tokį savo internetinį puslapį, A.Nedzinskas sakė, jog Seimo pirmininkas neprieštaravo. „Smagiai nusišypsojo, ir tiek“, – sakė Antanas.

Paklaustas, ką reiškia užrašas „Antanas Nedzinskas – būsimasis Seimo pirmininkas“, A.Nedzinskas sakė: „Kas žino, galbūt juo tapsiu. O kada tai bus, sunku pasakyti. Gal po aštuonerių, o gal po 12 ar 18 metų. Jeigu žmogus neturi tikslo, tai nieko ir nepasiekia.“

A.Nedzinskas sakė, kad šiame puslapyje rašys dienoraštį, o skaitytojai galės rašyti jam elektroniniu paštu.

Į pastebėjimą, kad Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas Algimantas Salamakinas  neva pasipiktino tokiu poelgiu ir žadėjo tai aptarti artimiausiame komisijos posėdyje, Seimo narys sakė nieko apie tai negirdėjęs ir jeigu toks posėdis vyktų, jis būtų apie tai informuotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius