Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas Guoga: „Net nežiūrėkite į tokius vyrus, kaip aš“

„Net nežiūrėkite į tokius vyrus, kaip aš! – jau šį vakarą „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ visoms turtingo vyro besidairančioms merginoms nuoširdžiai patars milijonierius, verslininkas ir filantropas Antanas Guoga. – Tikrai, mano gyvenimas nelengvas ir su manim gyvenimas nelengvas: nuolatinės kelionės, skrydžiai, susitikimai. Su paprastu vyru, kuris dirba iki penkių, yra išsilavinęs, moteriai bus komfortiškiau.“
Antanas Guoga
Antanas Guoga / Lietuvos ryto TV nuotr.
Temos: 1 Antanas Guoga

Atvirai apie gyvenimą su vienu turtingiausių Lietuvos vyrų ir geriausių pasaulio pokerio lošėjų kalbės ir A. Guogos sužadėtinė Aistė: „tikrai nuoširdžiai pasakysiu, - jis ir su manimi nėra flirtavęs. Atrodo, lyg pokeris, turėtų būti įvairūs žaidybiniai momentai jo asmenybėje, bet tikrai labai įdomiai, kad  asmeniniuose santykiuose nėra tokio, kad flirtuotų, manipuliuotų.”

Dar atviriau apie labdara ir sėkmingais verslais garsėjantį draugą pasisakys jo bičiulė, televizijos laidų vedėja Edita Mildažytė: „aš manau, kad aš dėl to ir nemačiau Aistės, kad ji yra sudėtingesnė už kitas moteris, nes šiaip Antanas niekada nesirinkdavo sudėtingų moterų. Matyt, jo gyvenimo supratime, jo hierarchijoje, jos turi užimti kažkokią paprastesnę vietą ir atlikti kažkokių nesudėtingų funkcijų. Jis ne iš tų vyrų, kurie būtų linkę spręsti rebusus ir emocines dramas. Tikrai ne.“

Išgirdęs draugų pastebėjimus apie jo charakterį, A. Guoga nepasimes: „man labai įdomu, ir iš visų šitų žmonių: Editos, Aistės, Juozuko, aš mokausi. Patarimų aš paklausysiu, bet vis tiek būsiu toks, koks noriu!”

Kodėl Lietuvos garsenybei dažnai tenka atsiprašinėti? Ar tikrai, pasinaudojęs milijonieriaus patarimu, kiekvienas galėtų tapti turtuoliu? Ir kodėl A. Guoga dažnai nori atsikratyti savo pinigų?  Atsakymai į šiuos ir kitus intriguojančius klausimus Aušros Kilkuvienės vedamoje laidoje „Kitoks pokalbis“ –  jau rytoj, moters dienos išvakarėse, 19 val. 50 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pokalbių laida „Kitoks pokalbis“ - penktadieniais 19.50 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius