Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas Guoga rinkimų rezultatų laukė pasipuošęs Japonijoje jam siūtu „laimingu kimono“

Europarlamentaras, liberalas Antanas Guoga rinkimų naktį nustebino savo stiliumi: už Remigijų Šimašių Vilniaus centre esančioje „Neringos“ kavinėje sirgo pasipuošęs „laiminguoju kimono“.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Kol kiti R.Šimašiaus šalininkai kavinėje linksminosi, laukė rinkimų rezultatų ir bendravo pasipuošę kostiumais, A.Guoga visus stebino savo stiliumi: formalų drabužį iškeitė į nuotaikingesnį – kimono, kurį pavadino „laiminguoju“. 

Politikas juokavo, kad kimono burtai tikrai veikia, mat liberalams šiuose rinkimuose pasisekė tiesiog puikiai.

„Laimingasis kimono veikia! Šimašius – Vilniuje, Kongas – Klaipėdoje, Tubis – Anykščiuose, Vaitukaitis – Elektrėnuose, Čepulis – Joniškyje, Klišonis – Plungėje, Mičiulis – Tauragėje, Kašėta – Varėnoje, atrodo, bus merais, o Šarūnas Gustainis keliauja į Seimą nuo Žirmūnų! Sveikinimai!“ – pasidalijęs savo nuotrauka, kurioje stovi pasipuošęs „laiminguoju kimono“, greta rašė politikas. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Antanas Guoga
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Antanas Guoga

Žmonės.lt A.Guoga pasakojo „laimingąjį kimono“ apsivilkęs tik antrąkart gyvenime. Pirmąsyk juo pasipuošė prieš 10 metų, kai viešėjo Jungtinėse Amerikos Valstijose. Tada drabužis atnešė laimę profesinėje srityje – A.Guoga pasirašė reikšmingą verslo sutartį. 

„Tai originalus kimono iš Japonijos, labai žymios siuvyklos. Man jį pasiuvo asmeniškai. Japonų kultūra man labai imponuoja...“ – apie drabužį Žmonės.lt pasakojo politikas.

Kodėl juo pasipuošė laukdamas rinkimų rezultatų? „Norėjau parodyti, kad galime būti laisvi ir išsivaduoti. Nebūtinai turime būti su kostiumais... Galop, kimono irgi yra kostiumas. Japonai jį vilki tik išskirtinėmis progomis, o vakar proga taip pat buvo išskirtinė. Norėjau parodyti, kad galime būti drąsūs, nebijoti, gerai jaustis“, – sakė A.Guoga.

Kokių vertinimų jis sulaukė? „Turbūt buvo visokių nuomonių. Man nieks nieko negatyvaus nesakė, bet, matyt, visaip galvojo. Juk žmonės nepratę matyti politikų, europarlamentarų, kitaip apsirengusių. Bet tai ir norėjau parodyti: mes galime jaustis laisvai. Su šiuo kimono labai patogu, gera, jis skleidžia gerą energiją“, – tikino europarlamentaras. 

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Remigijus Šimašius ir Antanas Guoga
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Remigijus Šimašius ir Antanas Guoga

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius