Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas Nedzinskas: „Nežaidžiau aš Seimo posėdyje jokiais pirštukais!“

Trečiadienį 20.30 val. TV3 laidoje „Be komentarų“ – šviežiausios žinios ir karščiausios aktualijos bus kaip niekad spalvingos. Dar vienas politinis skandalas: Antanas Nedzinskas Seimo posėdyje, kurį tiesiogiai transliavo televizija, elgėsi kaip mažas vaikas smėlio dėžėje!
Antanas Nedzinskas
Antanas Nedzinskas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kai jo kolega Valdemaras Valkiūnas kalbėjo apie „Snoro“ banko likimą, šiam už nugaros sėdintis A.Nedzinskas sumanė pasilinksminti – pirštais ėmė rodyti įvairius pašaipius gestus. „Seimas – rimta įstaiga ir aš nesielgiu kaip mokykloje. Nežaidžiau aš Seimo posėdyje jokiais pirštukais“, – į „Be komentarų“ kamerą rėžė Antanas, įnirtingai neigdamas televizijos užfiksuotos vaizdo medžiagos turinį.

Pasiteiravus, ką tada reiškia tie pirštų gestai Seimo posėdyje, Antanas atsakyti negalėjo: „Nežinau, patys pamąstykite!“

Pats V.Valkiūnas, kurio kalbą parodijavo Antanas, įsitikinęs, kad Seimo rūmuose nedera elgtis kaip vaikų darželyje, o parlamentarė Dalia Teišerskytė už tokius poelgius net pasirengusi jaunąjį kolegą paauklėti. „Man labai liūdna, gėda ir nemalonu, kai šitaip menkinamas Seimo narių vardas. Oi kaip paauklėčiau tokius jaunuolius, bet manau, kad labiausiai juos auklėti turėtų rinkėjai, o ne teta Dalia“, – aiškino D.Teišerskytė.

Žiūrovų dėmesiui – ir reportažas apie specialiai parlamentarams išleistą atmintinę, kurioje – patarimai, kaip tautos išrinktiesiems reikia bendrauti su rinkėjais. „Varčiau ją, bet pats žinau geresnių būdų, kaip apsiginti nuo įkyrių rinkėjų“, – aiškino parlamentaras Petras Gražulis.

Specialus laidos tyrimas: kiek kainuoja brangiausi Kristinos Brazauskienės kailiniai? Išskirtinė, dar niekur nerodyta medžiaga apie tai, kaip savo vestuves su Rusijos grafaite atšventė bene garsiausias Lietuvos nacionalistas Mindaugas Murza, ir itin pikantiški vaizdai iš moterų aistras savaitgalį kaitinusio tarptautinio vyrų striptizo čempionato!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius