Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antano Guogos žmona Aistė laukiasi trečio vaiko: „Planas labai greitai išsipildė“

Aistė ir Antanas Guogos gyvena džiugiu laukimu. Pora ruošiasi trečios atžalos gimimui. Šią žinią 15min patvirtino pati Aistė Guogienė.
Antanas ir Aistė Guogos su sūnumi Herkumi
Antanas ir Aistė Guogos su sūnumi Herkumi / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Vaikelis buvo lauktas ir planuotas. Ir planas labai greitai išsipildė“, – 15min džiaugėsi Aistė Guogienė.

Guogos augina du sūnus: Herkų ir Taurą.

Aistė Guogienė 15min sakė visada svajojusi apie didelę šeimą, bent kelis vaikus, bet asmeniškai patyrusi, koks iššūkis yra motinystė, juokiasi – „trijų bus gana“.

„Vaikus reikia auginti kokybiškai, tai reikalauja daug pastangų, kantrybės. Ir nors sūnūs jau paaugę, iki šiol jaučiu miego trūkumą“, – šypsosi moteris.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Antanas Guoga su žmona Aiste
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Antanas Guoga su žmona Aiste

Aistės teigimu, trečio vaiko ypač laukė sutuoktinis Antanas. „Jis labai norėjo, kad mūsų šeima dar pasipildytų. Antanas dėl šios žinios ypatingai laimingas“, – sakė Aistė.

Sutuoktiniai kol kas nežino vaikelio lyties, bet abu sutaria – visai nesvarbu, kas gims šįkart.

„Tiks abu variantai. Žinoma, gal būtų smagu susilaukti dukters vien dėl kitokios motinystės, pilno jos supratimo. Kai matau drauges, auginančias mergaites, suprantu, kad motinystė labai skiriasi. Iš kitos pusės, su berniukais jaučiuosi drąsiau, nes jau žinau, kaip juos auginti, kur nukreipti, kokia veikla užimti. Mergaitė man būtų iššūkis“, – 15min sakė A.Guogienė.

Guogų pirmagimis Herkus gimė 2015 metų sausį, o Tauras – 2016 metų lapkritį. Trečioji atžala, anot Aistės, pasaulį turėtų išvysti pavasarį.

Tuokėsi dukart

Antanas Guoga ilgametei savo širdies draugei Aistei Šlapokaitei pasipiršo 2013-ųjų pavasarį: įteikė sužadėtuvių žiedą stebint mylimosios tėvams ir paprašė jos rankos.

2014-ųjų birželį pora tyliai ir kukliai įregistravo civilinę santuoką Anupriškėse, Trakų rajone. Didžiulę vestuvių puotą laimingi jaunavedžiai iškėlė rugpjūtį, o amžiną meilę vienas kitam prisiekė Šv.Kazimiero bažnyčioje Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius