-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanui Bosui vedybų sutartis draudžia svetimoteriauti

„Man Daina pati pasiūlė pasirašyti vedybų sutartį“, – LNK laidoje „Valanda su Rūta“ prisipažins verslininkas Antanas Bosas. „Žinojau, kad anksčiau ar vėliau apie tai reikės kalbėti“, – taip Daina Bosas užbėgo už akių nepatogiems pokalbiams būsimoje šeimoje. Vedybų sutartį pora vadina draudimo polisu. Ji apdraudžia ne tik nuo turto dalybų teismuose, bet kaip ir prisipažino A. Bosas, draudžia svetimoteriauti.
Daina ir Antanas Bosai per savo vestuves 2008-ųjų liepos 29 dieną Bahamose
Daina ir Antanas Bosai per savo vestuves 2008-ųjų liepos 29 dieną Bahamose / Asmeninio albumo nuotr.

Žilvinas Grigaitis su australe Elle Martin taip pat sudarė vedybų sutartį. Jos principas – kas su kokiu turtu ateina, tai skyrybų atveju, su tuo ir išeina. „Yra ir išimčių“, – šypsodamasis prisipažino Žilvinas, bet neišdavė, kokių.  Ž.Grigaitis sako, kad vedybine sutartimi jie stengėsi apsaugoti Elle sūnų nuo bereikalingos įtampos.

Vis dėlto laidoje „Valanda su Rūta“ šios žinomos poros prisipažįsta negalėjusios susituokti bažnyčioje. Bažnyčia netuokia vedybų sutartis sudariusių porų. Be to, visiems šiems žmonėms tai – ne pirma santuoka. 

Juokaudamas, kad sutuokė kone trečdalį Vilniaus brolis Pijus sako, kad bažnytinė santuoka negali būti taip lengvai pasiekiama. „Tai turi būti idealas, tarsi  svajonė kiekvienam. Sutartis bažnyčioje yra vienintelė, kai du žmonės pasižada vienas kitam, be jokių išlygų“, – sako brolis Pijus.

Žilvinas Grigaitis su australe Elle Martin taip pat sudarė vedybų sutartį.

Tuo tarpu Oksanai Pikul su krepšininku Simu Jasaičiu pavyko susituokti bažnyčioje. „Abudu mes esame tikintys žmonės ir mums tai buvo svarbu – duoti vienas kitam priesaiką ir, kad mūsų santuoka būtų palaiminta“, – pasakoja Oksana, atsivežusi į studiją dabar jau relikvija tapusią Juozo Statkevičiaus kurtą vestuvinę suknelę. Tiesa, Oksana sako, kad ir turtą tarp sutuoktinių padalijanti sutartis yra reikalinga.

Laidoje dalyvavęs Kristinos Brazauskienės sūnus Ernestas Butrimas – vis dar nevedęs du vaikus pagimdžiusios gyvenimo draugės. Bet jis taip pat sako, kad pirmiausia reikia galvoti apie vedybų sutartį. „Vedybinė sutartis pastato partnerius vieną prieš kitą lygiomis teisėmis“, – sako E. Butrimas.

Tuo tarpu aktorius Ramūnas Šimukauskas sako, kad sutartys – turtingiems žmonėms, o jis  jautėsi labai laimingas galėdamas be kliūčių nusivesti savo mylimą moterį prie altoriaus.

Žinomi žmonės – apie vedybas, jų sutartis, bažnytinę santuoką – „Valandoje su Rūta“ šiandien 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius