-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Anties“ šou ant Gedimino kalno: jubiliejinius koncertus pristatė persirengę zombiais

Legendinė roko grupė „Antis“ nusprendė įspėti visuomenę – 30 metų Lietuvai kūrę muzikantai nuo šiol savyje ir juos supančioje aplinkoje vis dažniau atpažįsta zombius. Ieškodama išeities grupė nusprendė imtis savęs ir visuomenės „išzombinimo“ misijos kodiniu pavadinimu „Zombiai atrieda atidunda!“ – ruošiasi dviems jubiliejiniams koncertams.
Grupė „Antis“
Konferencijos akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Legendinė roko grupė „Antis“ nusprendė įspėti visuomenę – 30 metų Lietuvai kūrę muzikantai  nuo šiol savyje ir juos supančioje aplinkoje vis dažniau atpažįsta zombius. Ieškodama išeities grupė nusprendė imtis savęs ir visuomenės „išzombinimo“ misijos kodiniu pavadinimu „Zombiai atrieda atidunda!“ – ruošiasi dviems jubiliejiniams koncertams.

Pirmąkart „Antis“ scenoje pasirodė 1984-aisiais Kaune. Jubiliejiniai koncertai, žymintys „Anties“ trisdešimtmetį, vyks gruodžio 29 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje ir gruodžio 31 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje.Juos grupės nariai pristatė ant Gedimino kalno surengtos netradicinės spaudos konferencijos metu – joje muzikantai pasirodė persirengę zombiais.

„Sukvietėme jus norėdami paskelbti svarbiausią savo gyvenime pranešimą“, - į publiką, kurios ant Gedimino kalno nestigo, dramatiškai kreipėsi A.Kaušpėdas. „Mes nesame tie, kuriuos jūs šitiek metų matėte ir girdėjote – mes ne „Antis“, mes – zombiai“, - riaumojo jis ir tikino, kad kviečia visus į „išzombinimo procedūrą“.

„Išzombinti“ grupė užsimojo ne tik save ir gerbėjus, bet ir visą Lietuvą bei pasaulį., tam ir rengia jubiliejinius koncertus. Skiriamieji zombių bruožai – nesugebėjimas atsigauti nuo pagyrių, apsunkusi galva, apmiręs kūnas.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Konferencijos akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Konferencijos akimirka

Pasirodo, ant Gedimino kalno žurnalistus ir gerbėjus „Antis“ sukvietė ne be reikalo – nuo kalno viršūnės matyti Katedros aikštė, kur „Antis“ iškėlė vieną reikšmingiausių savo koncertų, taip pat – legendiniai sporto rūmai.

Du jubiliejiniai koncertai, tikina, bus didžiausi iki šiol grupės karjeroje. Koncertus režisuos filmo „Redirected / Mes už Lietuvą!“ autorius Emilis Vėlyvis, taigi, žadama, jie bus itin spalvingi ir originalūs.

.“Šio koncerto tikslas – ne tik dovanoti nepamirštamus įspūdžius, bet ir priversti žmones pasitikėti savimi“, - sakė grupės vadybininkas Vaidas Stackevičius. Koncertų metu „Antis“ atliks žinomiausias ir geriausias savo dainas.

Du didžiuliai koncertai bus vieninteliai „Anties“ pasirdymai bus vieninteliai šįmet.

Savo šou ant Gedimino kalno „Anties“ lyderis A.Kaušpėdas baigė užsilipęs ant pilies griuvėsių: iššaukė Vilniui pranešimą apie laukiantį „išzombinimo“ ir perskaitė skambiausias eilutes iš savo dainų tekstų.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Algirdas Kaušpėdas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Algirdas Kaušpėdas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius