-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje – išskirtinis pokalbis su Džordana Butkute: „Aš viduje esu rokenrolas“

Antradienį dainininkė Džordana Butkutė lankėsi 15min studijoje. Pokalbio metu apžvelgėme jos spalvingą gyvenimą ir karjeros kelią, kuris nebuvo rožėmis klotas, tačiau naujausio Džordanos koncerto afišoje jau atsiranda žodis „Gėlytės“.
15min studijoje – Džordana Butkutė
15min studijoje – Džordana Butkutė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pokalbio vedėja Jurga Klimaitė-Riebling su Džordana Butkute kalbėjosi apie jos artėjantį pasirodymą netikėtoje, alternatyvioje Vilniaus salėje, apie sunkiosios muzikos „ragus“, apie tai, ką Džordana aukoja dėl klausytojų ir kiek iš jų gauna mainais.

Apie šlovės kainą, pabėgimus, apie namus, madas, televiziją ir sceną – viską, kas jus domina.

Pokalbis su Džordana Butkute – tik 15min:

VIDEO: Išskirtinis pokalbis su Džordana Butkute: „Aš viduje esu rokenrolas“

Naujausią savo koncertą „Gėlytės“ 15min pristačiusi atlikėja Džordana Butkutė juokėsi, kad jos gyvenimas šiuo metu išties gėlėtas.

„Dabar dar pavasaris prasidėjo, bet ir žiemą man, žinok, šilta. Šildo gyvenimas, žmonės koncertuose, Elegijus namuose, viskas gerai“, – sakė atlikėja.

Atvykusi į 15min redakciją scenos žvaigždė buvo sutikta itin šiltai – netrūko norinčių su ja įsiamžinti. Pokalbio vedėjai paklausus, ar Džordana gali ramiai pereiti gatve, atlikėja juokėsi.

„Tikrai galiu, bet būna, kad paprašo nusifotografuoti. Na, bet ne visi mane myli, yra ir daug tų nemylėtojų. Bet tikrai daug yra ir mylėtojų, tuo įsitikinome dabar važiuodami po turą. Praktiškai nuo pusės koncertų žmonės stovėjo. Galvoju, kam tie žmonės dar bilietus pirko – reikėjo ateiti ir stovėti“, – juokėsi Džordana.

Birželio pirmą dieną vyksiančio koncerto „Džordana Butkutė + Gėlytės?“ atlikėja laukia su dideliu džiaugsmu, scenoje ruošia šviesų šou.

Luko Balandžio / 15min nuotr./15min studijoje – Džordana Butkutė
Luko Balandžio / 15min nuotr./15min studijoje – Džordana Butkutė

Pokalbio metu aptartas ne tik būsimas šou, santykiai su Elegijumi, bet ir didžiulė spinta, kurioje, kaip juokiasi Džordana, gali rasti visko.

„Nuo latekso iki besiplaikstančių suknelių ten galima rasti. Bet aš mėgtu rokišką įvaizdį. Taip išeina savaime. Nėra, kad sugalvojau vieną dieną: „Būsiu rokerė, reikia man visaip išsitatuiruoti, susiplėšyti džinsus“. Aš viduje esu rokenrolas. Bet namie ir su chalatu vaikštau, šlepečių labai daug turiu“, – juokiasi Džordana.

Tiesa, atlikėja taip pat mėgsta metalą, džiazas namuose skamba rečiau.

„Trečius metus įrašinėjame albumą, norime jį labai skanų padaryti. Todėl namuose neskamba jokia muzika, norisi tylos“, – sako popmuzikos legenda.

Scenoje pamiršti, ar tau kažką skauda, kažko netekai, pamiršti liūdesį, viską

„Tik reikia, kad kaimynai nesupyktų. Pabėgu naktį ir įsirašau į telefoną melodiją, paskui klijuoju žodžius.

Ar bėgant metams pasikeitė kūryba? „Apie meilė mano kūryba, tik ne taip banaliai. Tos dainos, kaip „Nemylėjau tavęs“, turi šarmo“, – sako ji.

Ar lipdama prieš sceną atlikėja jaudinasi? „Visuomet prisimenu amžinatilsį Stasio Povilaičio žodžius, kad „blogas tas atlikėjas, kuris nesijaudina, geras tas artistas, kuris iš pirmo bandymo į sceną pataiko“. Aš jaudinuosi, bet būdama scenoje viską pamirštu Aš gyvenu scena. Joje pamiršti, ar tau kažką skauda, kažko netekai, pamiršti liūdesį –viską“, – 15min studijoje atviravo atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius