Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje – Manto Jankavičiaus siurprizas: padovanojo ekskursiją į koncerto užkulisius

Pritrūkote šventinės nuotaikos? Tuomet įsijunkite 15min studijoje antradienį besisvečiuojančio dainininko Manto Jankavičiaus pasirodymo – jis atliko akustinę šventinės dainos „Nauji metai“ versiją.
Mantas Jankavičius
Mantas Jankavičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Daina „Nauji metai“ – senos lietuviškos dainos nauja versija. Išgirdęs ją internete, M.Jankavičius sako norėjęs išsaugoti kūrinio pozityvumą, šviesią šventišką nuotaiką. Paklausyti ir įvertinti, kaip atlikėjui tai pavyko, 15min skaitytojai galėjo tiesioginės transliacijos metu.

Tiesa, atlikėjas ne tik pristatė akustinę dainos „Nauji metai“ versiją, bet ir pateikė daug staigmenų. Net penki laimingieji turi progą laimėti dešimt bilietų į didžiausiuose Lietuvos miestuose kalėdiniu laikotarpiu vykstančius Manto Jankavičiaus koncertus, o jums tereikia po šiuo vaizdo įrašu socialiniame tinkle „Facebook“ pakomentuoti „Noriu“. Penki laimingieji bus išrinkti burtų keliu.

Ir tai – dar ne viskas. Dviem žmonėms atlikėjas dovanoja ne tik galimybę nemokamai išvysti įspūdingą šou Kaune, bet ir pamatyti tai, kas gerbėjams lieka nematoma – koncerto užkulisius. Juos laimėti galite pasidalinę tuo pačiu vaizdo įrašu. Su laimėtojais susisieksime asmeniškai.

Žiūrėkite tiesioginę transliaciją antradienį, 10 val.:

VIDEO: Manto Jankavičiaus siurprizas: padovanos ekskursiją į koncerto užkulisius

Daina „Nauji metai“ ir daugelis kitų kalėdinių hitų skambės Manto širdyje ilgai brandintame projekte „Mantas Christmas Show“.

Koncertai vyks gruodžio 28 dieną – Kaune „Žalgirio“ arenoje, 29 d. – Vilniuje, „Siemens“ arenoje, 31 d. – Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.

Šiuo metu Manto kalėdinių dainų sąraše net 25 kūriniai. Tačiau niekas be jo nežino, kokie jie. „Noriu išsaugoti netikėtumo momentą iki pat šou, todėl visa programa kol kas tebūnie paslaptis. Panašiai, kaip Kalėdų Senelis slepia dovanas spintos viršutinėse lentynose“, – juokiasi jis.

Dainininkas atskleidė, kad besiruošdamas „Mantas Christmas Show“, jis ne po vieną kartą perklausė, ko gero, visas lietuviškas dainas apie Kalėdas ir Naujus metus.

„Kai kurias labai lengvai pavyko prisijaukinti ir įtraukiau į programą“, – sakė jis. Kokios kitos lietuviškos dainos skambės koncerte, jis neatskleidžia. „Noriu išsaugoti netikėtumo momentą iki pat šou, todėl visa programa kol kas tebūnie paslaptis. Panašiai, kaip Kalėdų Senelis slepia dovanas spintos viršutinėse lentynose“, – juokiasi jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius