Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrąją Velykų dieną – speciali padėkos laida „Ačiū, kad esi“ per Lietuvos televiziją

Lietuvos televizijos laidų vedėja Palmira Galkontaitė kaip niekas kitas susiduria su dėkingumu. Už grąžintą viltį, norą gyventi, už naujai nutiestus tiltus tarp buvusių svetimų, o dabar – artimiausiais tapusių žmonių. Aštuonios įspūdingos ir įkvepiančios žurnalistės išgirstos istorijos atsiskleis antrąją Velykų dieną specialiame projekte „Ačiū, kad esi“.
Palmira Galkontaitė
Palmira Galkontaitė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

 „Tai dvi valandos gerumo. Pergalingos vilties, meilės, atjautos ir taurumo pavyzdžių. Skirtingos dėkingų žmonių istorijos, skirtingos patirtys tų, kurie klumpa, keliasi, ieško ir gręžiasi į žmogų. Jiems – ir gražiausios dėkingumo dainos“,  – pasakoja projekto autorė ir vedėja Palmira Galkontaitė.

Kas vienija šiuos, atrodytų, skirtingus žmones: Sausio tryliktąją sunkiai sužalotą, tuomet chemijos fakulteto penkto kurso studentą, dabar – profesorių, habilituotą mokslų daktarą ir sūnų praradusią buvusią narkomanę? Grupės „El Fuego“ dainininką Joną Sakalauską ir pirštų netekusią provincijos mergaitę? Motiną, kovojančią dėl savo pirmagimio, ir alkoholiką? Buvusią savaitinės mokyklos globotinę, dabar – kirpyklos savininkę, ir Rusijoje dokumentus praradusį valkatą? Kauno senyvo amžiaus ponias ir kaimo ambulatorijos slaugę?

Atsakymas paprastas: trys žodžiai – „Ačiū, kad esi“. Žodžiai, kuriuos tą vakarą visi jie tars tiems, kam jaučiasi dėkingi. Už didesnius ar mažesnius stebuklus. Už dėmesį, supratimą ir išlikimą.

Jiems dainuos „El Fuego“, Aistė Pilvelytė, Rūta Ščiogolevaitė, Vaida Genytė, Vytautas Šiškauskas. Žiūrovų lauks ir premjera: „El Fuego“ „sesės“ – grupė „De Paris“ su naująja daina „Requiem“.

Užkrečiamo gerumo vakaras „Ačiū, kad esi“ – balandžio 25 d. 18.30 val. per Lietuvos televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius