-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrąją vietą „Šok su manimi“ laimėjęs Jonas Nainys neliūdi: „Antra vieta – labai geras pasiekimas, o vestuvėms užsidirbsiu pats“

Didžėjus ir „Zip Fm“ radijo laidų vedėjas Jonas Nainys-Jovani su savo partnere Juste Žemaityte viso projekto „Šok su manimi“ metu buvo laikomi žiūrovų favoritais. Todėl daugelis neabejojo, kad šeštadienį vykusį finalą ši pora turėjo laimėti užtikrintai.
„Šok su manimi“ finalas
Simona Šermukšnytė ir Jonas Nainys-Jovani / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Tačiau likimas iškrėtė pokštą. Tą vakarą daugiausiai žiūrovų balsų surinko ir šokių karaliais tapo sporto žurnalistas Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė. Paskelbus nugalėtojus, daugelis neabejojo, kad Jono ir Justės pora susikrims ir nuliūs, tačiau įvyko priešingai.

Aš nuoširdžiai nesiparinu! Man asmeniškai antra vieta yra labai geras pasiekimas.

„Visi tikėjosi, bet man buvo nuojauta, kad aš būsiu antras. Gal dėl to, kad Justė turi pirmos ir trečios vietos statulėlės, mes vis pajuokaudavome, kad trūksta antros. Taip, mes visą laiką pirmavome, bet per paskutiniąsias laidas Mindaugas įrodė, kad yra charizmatiškas ir gali kovoti toliau. Jei visą laiką pirmavome, tai nereiškia, kad paskutinę laidą turime laimėti. Aš nuoširdžiai nesiparinu! Man asmeniškai antra vieta yra labai geras pasiekimas. Ketvirta vieta irbi būtų labai geras pasiekimas”, – Žmonės.lt po didžiojo finalo sakė Jonas.

Vaikinas neslepia, kad kitaip nei aplinkiniai, jis nieko nesitikėjo, nes yra iš tų žmonių, kurie pirmiau padaro, o tik paskui kalba. „Gyvenime yra daug sėkmių ir nesėkmių, tačiau šio tarpsnio nelaikau nesėkme. Kaip tik tai buvo nuo pradžios iki galo sėkmingas etapas, išmokau visus 10 šokių, kurių reikia, patyriau begales įvairiausių emocijų, kurios man pravers kituose projektuose ar darbuose. Iš šio projekto gavau tik teigiamus dalykus, o tie piniginiai reikalai… Juk pinigai yra uždirbami, džiaugiuosi, kad Mindaugas galės į kokią kelionę išvažiuoti, o aš nusipirksiu laikrodį (antrosios vietos laimėtojai gavo 10 tūkst. litų vertės dovanų čekį – aut.), – optimistiškai kalbėjo J.Nainys.

O paklaustas, kaip bus su vestuvėmis, juk dar projekto pristatyme Jonas viešai pasižadėjo vesti savo sužadėtinę grupės „Pinup Girls“ narę Simoną Šermukšnytę, vaikinas patikino, kad ir taip ją ves. „Ne piniguose esmė. Vestuves galima ir kukliai išsikelti, galima užsidirbti ir susitaupyti“, – į viską optimistinį požiūrį turėjo TV projekto dalyvis. Tačiau dar šiais metais įvyksiančios vestuves be šokių tikrai neapsies. „Čia stebinome visokiais džiovanitos atsiradimais, tai per vestuves irgi reikėtų kažko ypatingo“, – juokdamasis patikino J.Nainys.

Jono sužadėtinė Simona buvo tas žmogus, kuris nesąlygiškai tikėjo Jono ir Justės pergale ir neleido jiems patiems galvoti apie jokią kitą vietą, išskyrus pirmąją. „Todėl man yra labai keista, kad jie viso projekto metu buvę pirmoje vietoje, staiga per finalą lieka antroje vietoje. O ta pora, kuri laimėjo, niekuomet nebuvo per daug lepinama žiūrovų balsais. Man įdomu, kaip žmonės įsimyli šokėjus – pačioje pradžioje, ar pačioje pabaigoje“, – su Žmonės.lt aplankiusiomis mintimis dalijosi S.Šermukšnytė.

Tačiau mergina įsitikinusi, kad atsitiko taip, kaip ir turėjo. Tačiau patikina, kad Jonas laimėjo ne antrą vietą. „Jis jau yra pastebėtas, jis atrado save, išmoko šokti, ves M.A.M.A. apdovanojimus. Jonas laimės tikrai daugiau, nei tą antrą vietą“, – įsitikinusi mergina.

Paklausta, kaip bus su vestuvėmis, juk Jonas viešai pasižadėjo, jei laimės projektą – iškels vestuves. „Tai jau verkiau ant peties Ineta Stasiulytei, kad dabr teks butelius nešti priduoti, – žiūrėdama į Inetą kvatojo Simona. – Iš tikrųjų juokauju. Mes nesame milijonieriai, nedarysime prabangių vestuvių, o jei norėsime, susituoksime stovėdami kad iš studijos užkulisiuose, be jokios suknelės ir kitų dalykų.“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jonas Nainys-Jovani ir Justė Žemaitytė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jonas Nainys-Jovani ir Justė Žemaitytė


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius