Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antrasis „Herojų“ sezonas prasides vasario 25-ąją!

Nuo vasario 25 dienos vietoje žiūrovų numylėtinio „Daktaro Hauso“ į TV3 eterį su antruoju sezonu sugrįžta ne mažiau populiarūs „Herojai“!
Serialas „Herojai“
Serialas „Herojai“ / TV3 nuotr.
Temos: 1 „Herojai“

Fantastiniame nuotykių seriale Hiro Nakamurą vaidinantis Masi Oka populiariojo serialo personažų galias lygina su krizės poveikiu. Kai gyventojai praranda turėtą finansinį stabilumą, kai jiems žemė slysta iš po kojų, pasak Masi Oka, jie jaučiasi tarsi herojai, praradę savo fantastinius gebėjimus.

Įspūdingame veiksmo ir intrigų kupiname TV3 seriale Hiro bene vienintelis džiaugiasi savo netikėtai atrastomis galiomis ir planuoja jas naudoti geriems tikslams. Aktorius, paklaustas, ką darytų, jei ir realybėje galėtų keliauti laiku ir staiga tai prarastų, sako, kad, žinoma, būtų prislėgtas, praneša TV3.

„Mano personažas Hiro, taip pat būtų šokiruotas, jei staiga netektų savo galių, bet jis tiki likimu ir priimtų tai kaip likimo sprendimą. Žinoma, sunku persiorientuoti, kai esi prie ko nors įpratęs, bet jei reikia, tai reikia. Šiame sezone žiūrovų laukia iš tiesų nemažai pasikeitimų ir įdomybių, prie kurių teks prisitaikyti visiems“, – pasakoja „Herojų“ žvaigždė.

Aktorius gyvena šiandiena ir tai, kas vyksta seriale bei pasaulyje, priima kaip permainas ir naujas pamokas.

„Prisitaikymą prie pasikeitusių galių galėčiau palyginti su dabartine situacija pasaulyje. Mes esame labai laimingi, kad turime darbus šiuo sudėtingu laikotarpiu. Bet kurią akimirką galim būti atleisti ir man nebeteks progų bendrauti su žurnalistais. Permainos mūsų gyvenime vyksta nuolat ir tai neprikauso nuo mūsų gebėjimų. Todėl svarbiausia, manau, yra nenukabinti nosies, suprasti, kad dabar yra tokia situacija ir reikia prie jos prisitaikyti“, – šypsosi M. Oka, kultiniame seriale „Herojai“ vaidinantis optimistišką, bet dažnai net ir naivoką Hiro.

Puikiai pažįstami ir pamėgti „Herojai“ į TV3 eterį sugrįžta nuo vasario 25 dienos, trečiadieniais, 22.00 val.!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius