Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anusauskaitės sudaužyti veidrodžiai atnešė nesėkmę

Praėjęs šeštadienis „Chorų karų“ dalyviams nebuvo lemiamas, tačiau palaikymo balsai ir šį kartą jiems buvo itin svarbūs. Vaidybinių ir animacinių filmų tema nepaliko nė vieno abejingo – specialūs kostiumai, dainos ir net artistiški pasirodymai užvaldė žiūrovus studijoje ir prie TV3 ekranų.
Muzikinės miestų ir chorų  kovos „Chorų karuose“ akimirka
Muzikinės miestų ir chorų kovos „Chorų karuose“ akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Iš viso už šešis chorus per tiesioginę transliaciją buvo atiduota 35 319 balsų. Daugiau nei trečdalis jų atiteko Raigardo Tautkaus vadovaujamam Kauno chorui, kuris atliko dainą „Circle of life“ iš animacinio filmo „Liūtas karalius“.

„Šios dainos pasirinkimas tam tikra prasme yra simboliškas, nes laimėjimo atveju pinigus skirsime būtent Kauno zoologijos sodui ir liūtų šeimos išsaugojimui“, – sako Raigardas.

Mažiausiai žiūrovų palaikymo šį kartą sulaukė Irena Starošaitė ir Vilniaus choras. Nors žiūrovai salėje šūkavo, komisija negailėjo aukščiausių balų, filmo „Džiaze tik merginos“ kūrinys nesužavėjo gerbėjų ir jie sostinės chorui skyrė tik 1982 skambučius.

„Matyt, taip jau yra – sostinė iš vienos pusės yra visų Lietuvos gyventojų, o iš kitos – niekieno. Didelė dalis vilniečių yra suvažiavę iš kitų miestų, todėl, kai kalbam apie savo gimtojo miesto garbę, jie prisimena būtent miestą, iš kurio atvyko, o ne kuriame šiuo metu gyvena. Nors profesionalai Irenos chorą vertina kuo puikiausiai, atlikėjai liūdėjo dėl žiūrovų sprendimo, nes į praėjusio šeštadienio šou buvo įdėję daug pastangų. Tikėkimės, vilniečiams dar sukils ambicijos ir jie norės matyti savo miesto chorą finale“, – apie TV3 projekto „Chorų karai“ užkulisius pasakoja vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Susumavus žiūrovų ir komisijos rezultatus paskutinę vietą praėjusio šeštadienio laidoje užėmė Šiaulių miestas su Sasha Song ir Evelina Anusauskaite priešaky. Atlikėjai taip pat stengėsi sužavėti TV3 žiūrovus pasirinkdami jausmingą dainą iš filmo „Armagedonas“. Be to, šio pasirodymo kostiumų dailininkė buvo pati Evelina.

„Šiauliai, nesibaimindami prietarų, daužė veidrodžius ir klijavo prie merginų suknelių. Taip papuošti baltus tiulio sijonus sugalvojo Evelina. Gal tai jiems ir atnešė tą nelemtąją 6-ąją vietą?“ – retoriškai klausia laidos vadovė.

Bet kokiu atveju šiauliečiai nusiteikę kovoti iki galo. Į Lietuvą iš Vietnamo sugrįžusi Evelinos mama skubės dukrai ir visam chorui į pagalbą idėjomis bei naudingais patarimais.

„Mes jau nuo pat sekmadienio ryto intensyviai dirbom ateinančio šeštadienio pasirodymui. Esam kupini naujų idėjų ir, manau, kad pateiksim netikėtai spalvingą bei nuotaikingą pasirodymą“, – šypsosi Evelina.

Savaitgalį choristai kovos dėl išlikimo, todėl visas jėgas atiduos naujiems pasirodymams pagal įvairius muzikos stilius. Jūsų visų palaikymas dalyviams yra be galo svarbus, todėl nepraleiskite progos atiduoti balsų už savo mylimą miestą!

Kokiais pasirodymais choristai „Chorų karų“ žiūrovus žavės šį šeštadienį ir kam teks atsisveikinti su šou, sužinosite vasario 6-ąją 19.00 val. tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius