Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Anžela ir Žygimantas Gečai kūdikio laukimą įamžino prie jūros: „Nekantraujame jį apkabinti“

Pirmagimio besilaukiantys atlikėjai Anžela Adamovič (31) ir Žygimantas Gečas (26) įsiamžino romantiškoje fotosesijoje. Kūdikio laukimą būsimi tėvai nusprendė užfiksuoti jiems ypač brangioje vietoje – Baltijos jūros pakrantėje.
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas / Ieva Jazz photography nuotr.

15min A.Adamovič pasakojo, kad paplūdimys fotosesijai buvo pasirinktas ne atsitiktinai – 2016-ųjų rugpjūčio 9-ąją, Klaipėdoje, Smiltynės paplūdimyje Žygimantas pasipiršo mylimajai, todėl pajūrys jiems tapo ypač simboliškas.

„Piršlybų vietoje norėjo įamžinti laukimo džiaugsmą. Be to, jūra ir šiltas smėlis simbolizuoja romantiką, ramybę ir gyvenimo balansą“, – fotosesijos idėją atskleidė A.Adamovič.

Ieva Jazz photography nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Ieva Jazz photography nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas

Anžela teigė, kad su Žygimantu stengiasi įamžinti pačias svarbiausias gyvenimo akimirkas, o nuotraukas kaupti ne telefone ar kompiuteryje, bet atsispausdinti ir įrėminti.

„Norisi įamžinti pačias maloniausias akimirkas, pasilikti nuotraukas ir jas nuolatos matyti. Ant mūsų palangės stovi vestuvių nuotraukos, todėl kiekvieną kartą prisimename šventę su nostalgija ir džiaugsmu, veide atsiranda šypsena. Mes visuomet stengiamės nuotraukas įsirėminti ir pasistatyti matomoje vietoje, nes jos tuomet įgauna didesnę vertę“, – šypsojosi Anžela.

Ieva Jazz photography nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Ieva Jazz photography nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas

Būsima mama pasakojo, kad kūdikio laukimo etapas suteikė be galo didelį džiaugsmą ir jiedu su Žygimantu jau nekantrauja, kada jųdviejų pirmagimis išvys pasaulį.

„Labai laukiame, kad kuo greičiau ateitų tas laikas, kai gims mūsų vaikas. Nekantraujame ir pamatyti, ir pačiupinėti, ir apkabinti. Viskas bus savo laiku, o dabar leidžiu sau daugiau pailsėti, nes jau tikrai reikia“, – pasakojo A.Adamovič.

Paklausta, ar jau išrinko atžalai vardą, A.Adamovič juokėsi, kad ši užduotis – pati sunkiausia.

„Labai sunkiai sekasi... Visais klausimais stengiamės tarpusavyje rasti kompromisą, atsižvelgiame į vienas kito nuomonę. Tačiau dabar su Žygimantu nusprendėme, kad apie vardą pagalvosime tuomet, kai jau išvysime vaikutį“, – juokėsi A.Adamovič.

15min primena, kad kurį laiką vengę komentuoti kalbas apie šeimos pagausėjimą, visas kortas Gečai atskleidė kovo pabaigoje atvykę į „Auksinių svogūnų“ apdovanojimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius