Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anželos Adamovič tėvai, išgirdę apie seksualų dukros sceninį kostiumą „X Faktoriuje“, patyrė lengvą šoką

Antrojoje „X Faktoriaus“ finalinėje kovoje kaip tikra scenos diva suspindo Marijono Mikutavičiaus projekte globojama Anžela Adamovič (26). Itin seksualus jos įvaizdis scenoje atkreipė žiūrovų dėmesį, jis sulaukė ir projekto mokytojų komentarų.
Anžela Adamovič
Anžela Adamovič / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Antrojoje finalinėje kovoje A.Adamovič atliko Pink kūrinį „Just Give Me A Reason“. Scenoje ji pasirodė vilkėdama kūno spalvos triko su juodomis detalėmis, šis drabužis atskleidė visus atlikėjos privalumus: pabrėžė kūno vingius ir išsiskyrė itin gilia iškirpte. Merginos plaukai taip pat atrodė efektingai: nudažyti purpurine spalva ir sukelti į viršų. 

Žmonės.lt žiniomis, tokį įvaizdį A.Adamovič sukūrė dizaineris Egidijus Rainys ir plaukų stilistas Valerijus Gigevič. 

Anžela Adamovič
Anžela Adamovič

Išvydę tokį vaizdą scenoje žiūrovai negalėjo atitraukti akių nuo atlikėjos, įspūdį jis paliko ir projekto vertintojams. „Anžela, ką tau mama pasakys?“ – dainininkės klausė Saulius Urbonavičius-Samas. 

Pati dainininkė portalui Žmonės.lt tikino, kad šis įvaizdis jai labai patiko. „Galbūt pradžioje ir buvo nedrąsu, tačiau išėjusi į sceną visai pamiršau, kad atrodau taip atvirai. Man patiko ir mano apranga, ir šukuosena. Nebijau keistis, ryškiai nudažyti plaukai man visai netrukdė – davė daugiau teigiamų emocijų“, – sakė mergina. 

Žmonės.lt atkreipus dėmesį, jog dalis žiūrovų galėtų būti pasipiktinę, kad ne balsu, o išvaizda dainininkė siekia rezultatų, A.Adamovič tikino ir pati apie tokią žiūrovų reakciją pagalvojusi. „Žinoma, buvo kilusi tokia mintis, tačiau apie tai stengiausi negalvoti. Tokį mano įvaizdį mato režisierius, visa komanda. Jeigu jie taip nusprendė, matyt, taip reikėjo. Visiškai pasitikiu šia komanda, neketinu jai prieštarauti“, – sakė ji.

Anžela Adamovič
Anžela Adamovič

„Tai ką gi visgi pasakė mama?“ – Žmonės.lt paklausė A.Adomovič. „Buvau perspėjusi tėvus, kad neišsigąstų – sakiau, kad mano drabužis bus labai atviras. Tėvai transliaciją stebėjo gyvai, būdami salėje. Į tokį perspėjimą jie reagavo nekaip: kurį laiką su manimi nekalbėjo, nurijo tai kaip kokią blogą naujieną. Jiems buvo lengvas šokas“, – sakė dainininkė. 

Vis dėlto išvydę dukrą scenoje tėvai neturėjo priekaištų: „Visgi pasirodymo metu mama neatkreipė dėmesio į drabužį – jaudinosi, ar viskas pavyks sklandžiai, kaip skambės mano balsas, kaip atrodys bendras vaizdas. Jai buvo labai įdomu. Dėl apdaro po pasirodymo kitaip kalbėjo – sakė, kad čia yra scena, o ne realus kasdienis gyvenimas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius